Stále ve střehu přehled

Stále ve střehu https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/446877/bmid_stale-ve-strehu-MqV-446877.jpg 5 169 169

Temný bylinkář série

< 2. díl >

Tim už si za svou krátkou kariéru korporátního testera MMORPG hry Svět bez hranic stihl vydobýt slušné renomé. Jeho videa o hraní za nepopulární rasu v totálně nudné lokaci mají čím dál víc zhlédnutí a mnohem víc reakcí na herních fórech, než by u postavy goblina na nízkém levelu kdo čekal. Jenže s Timovým posledním videem se strhla vlna kritiky. Některým hráčům totiž leží v žaludku, že se takhle nový hráč snadno dostal k vzácnému mountovi, a korporace se v obavě ze ztráty příjmů rozhodne nabídnout šanci na získání Timovy wyverny každému, kdo ve stanovené lhůtě zvládne jeho postavu zabít. Nic takového si ovšem Tim nehodlá nechat líbit, a tak začíná divoký útěk plný skrývání, úskoků a zoufalého vymýšlení strategií proti mnohem silnějším hráčům. Má totiž jen dvě možnosti: buď dokáže využít vlastní vynalézavost a málo známé herní mechaniky naplno, nebo přijde o svůj klíč k hromadě peněz, které jeho sestra potřebuje na operaci. I v druhém díle Temného bylinkáře obhajuje Michael Atamanov svou pozici mezi elitou autorů LitRPG. Bohaté herní prostředí, sympatické postavy a futuristické zasazení světa jen dokreslují příběh plný zvratů a toho nejlepšího, co může virtuální realita nabídnout. Každý rád fandí slabšímu a goblin Amra rozhodně má na to, aby si podal mnohem mocnější protivníky, než je on sám!... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Сохранить крылья (Sochranit' kryl'ja) , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stále ve střehu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

Frizer
17.04.2023 4 z 5

Pořád velice zábavné a oddychové. Sice už jsem narazil na mnohem lepší díla Lit žánru....zejména Wandering Inn, ale kniha by vás měla bavit. Jediné co bych vynechal je "reálná" linka a zaměřil se jen na upířího goblina, bylinkáře jakožto originální a zajímavou postavu.

roso.mak
06.09.2021 4 z 5

Zábavný díl, kde se hlavní hrdina musí kupodivu i snažit. Nechybí ani okořenění problémy z reálného života a trochu drama na konci.


Andi
14.05.2021 4 z 5

Navazující pokračování, tentokrát se přesuneme na moře. Je to fajná oddechovka, která se snadno čte. Děj nabírá na komplikovanosti a graduje. Těším se, až poznám další části toho jejich virtuálního světa. Škoda, že není pro nás čtenáře k dispozici mapa. No, události ve "skutečném" světě jsou přehnané, vlastně mi ta tendence postavě v obou světech všechno zařídit v její prospěch vadí. Pustím se do dalšího dílu, protože už ho mám půjčený, tak uvidíme, co dalšího Goblina čeká.

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

20.08.2020


Knižní novinky (28. týden)

05.07.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stále ve střehu v seznamech

v Přečtených235x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených12x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit12x