Tělo jako posilovna - Anatomie přehled

Tělo jako posilovna - Anatomie
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/360173/mid_telo-jako-posilovna-anatomie-RxH-360173.jpg 4 70 70

Sérií Tělo jako posilovna vytvořil její autor Mark Lauren nejúspěšnější fitnessovou koncepci naší doby a odstartoval velký celosvětový trend: trénink vahou vlastního těla bez jakýchkoli posilovacích zařízení. V této obrazové příručce předkládá autor více než 100 cviků a mnoho jejich variant v podobě barevných anatomických zobrazení a detailního návodu, jak cviky provádět. Cvičení, rozdělená podle svalových skupin na cviky hrudníku a ramen, paží a předloktí, hýždí, nohou a trupu, zahrnují všechny části těla a představují ideální základ ke komplexnímu tréninku celého těla. Díky tomu si můžete tento názorný trénink vahou vlastního těla nejen dokonale osvojit, ale provádět ho také cíleně a velmi účinně.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tělo jako posilovna - Anatomie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

VNI
31.08.2023 5 z 5

Velice užitečná kniha. Čerpám z ní stále.

BobyBond
24.03.2020 5 z 5

Skvělá kniha. Doporučuji všem. Skutečná bible posilování s vlastní vahou


Peleus
18.01.2019 3 z 5

Přijdou mi zbytečné tyhle žabomyší války mezi zastánci cvičení s vlastní váhou a se závažím. Připomíná to stejně vášnivé diskuse s nulovým výsledkem mezi zastánci systému Android a Apple iOS. Místo toho, aby se nejprve rozebralo, jakých vlastně hodláte dosáhnout cílů, a podle toho se zamyslelo nad nejvýhodnějším systémem cvičení, téměř každý autor jednoznačně preferuje ten svůj a haní zbylé. Poněkud zjednodušený pohled, řekl bych.

Očekáváte-li, že z vás kniha udělá příslušníka Navy SEALs, čekejte dál. Navzdory autorovu optimistickému a motivačnímu "Hooyah!" stylu se jedná o pouhou sbírku různých cviků převážně s vlastní váhou. Na tomto místě nemohu nezmínit, alespoň za mě, jeden paradox. Některé protahovací jsou jednoznačně vypůjčené z jógy, nicméně Mark Lauren nic takového nezdůrazňuje. Navíc, prý kvůli zjednodušení, každý z cviků pojmenoval po svém. Zajímavé.

Kniha jako celek není špatnou investicí, odpustíte-li autorovi množství rádoby motivačních canců a přejdete rovnou k samotnému posilování. Na druhou stranu nejde o komplexní publikaci na dané téma, neboť přehlíží stravování a regeneraci.

Doporučit se tudíž dá skutečným (i věčným) začátečníkům jako zdroj inspirace.
Nic víc.
A nic méně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tělo jako posilovna - Anatomie v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených92x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených11x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst38x
v Chci si koupit17x