Tanec papírových draků přehled

Tanec papírových draků
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/491875/bmid_tanec-papirovych-draku-stA-491875.jpg 4 137 137

Tanec papírových draků série

1. díl >

Nejsme normální. Nikdo normální by se nikdy nenechal nalejt k policii, ale my jsme extrém. Práce, co děláme, je špinavější než dvouhvězdičková štětka a za vrchol sociálního vyžití považujeme pozdravení se s někým, kdo si v posledních dvou hodinách nečistil zpod nehtů krev. Jsme PSZÚ – Policejní Sledovací a Zásahový Útvar (nebo taky Parta Slizkých Zkurvených Úchylů – což je vzhledem k tomu, že mezi námi jsou sériový vrah, pedofil, žhář, sadistka, nerd a další hříčky přírody, tak nějak přesnější). Vrána k vráně sedá – a my jsme hejno bílých vran. Neměli nás hledat, neměli nás najít, ale hlavně si neměli myslet, že jim tohle může projít! Je jedno, že jde o sektu převtělujících se telekinetiků, my totiž přicházíme s tou největší opthalmo-stomatologickou lekcí všech dob – oko za oko, zub za zub.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tanec papírových draků. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (52)

Svářeč
dnes 4 z 5

Pohodová oddechovka ve stylu Kotlety/Heteši/Kulhánka, skvěle napsaná a se sympatickými a zajímavými postavami. Jen tomu trochu chybí to nejdůležitější - příběh. Zápletka je opravdu dosti chatrná, v podstatě až do poloviny ani žádná neexistuje, ale naštěstí je to krátké a zábavně napsané, takže kniha účel splní - pobavit a zabít jedno, dvě odpoledne. Nějakou originalitu nebo literaturu na úrovni od toho ale opravdu nečekejte. Pokračování může být vzhledem k situaci na konci knihy poměrně zajímavé.

miroslav8603
05.04.2024 5 z 5

Naprostá pecka, knihu jsem přečetl jedním dechem a konečně po dlouhé době něco co mě fakt bavilo. Trochu to připomíná noční klub ale nic nekopíruje. Skvělý humor, vtipné hlášky a skvěle zvraty. Absolutně politicky nekorektní a nepodsouvá jakýkoliv aktivistické názory. Za to jsem obzvlášť vděčen. Asi to nejlepší co sem četl za poslední roky. Kniha je skvěle napsána a s postavami skutečně cítíte. Doporučuji a těším se až autor napíše něco dalšího .


fedor120
27.03.2024 5 z 5

Super čtení. Akční, vtipné a brakovité. Bravo!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

27.02.2022


Citáty z knihy (2)

Když už si sednete holým zadkem do mraveniště, nač se ještě mazat marmeládou.


Po dvou a půl hodině jsem ji přesvědčil, že hlad a chuť zvítězí nad lží a nenávistí ...


Kniha Tanec papírových draků v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených166x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených10x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech3x