Takoví jsme byli přehled

Takoví jsme byli https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/326651/bmid_takovi-jsme-byli-8Hs-326651.jpg 3 99 99

Číst tuto knihu je jako probírat se rodinným albem a nahlížet do života jiných lidí. Kate a Becca jsou sestřenice a taky nejlepší kamarádky, i když jsou každá úplně jiná. Jako pod drobnohledem sledujeme jejich každodenní život, všechny jeho milníky od dětských oslav, přes osmnácté narozeniny až po dvojitou svatbu. Pak by všichni mohli žít šťastně až do smrti, jak se říkává, jenže příběh teprve začíná! Román Juliet Ashton je tím pravým pro všechny, kdo věří v osud a lásku. Ta však může mít různé podoby: od té velké a spalující až po tichou a vytrvalou, která často přijde až tehdy, kdy ji už vůbec nečekáme. Ale co se stane, když člověk, jehož milujete, nemůže být váš? Život nikdy není takový, jak si člověk plánuje. Přináší ztráty v podobě zklamání a podrazů i od těch nejbližších, ale i nečekané nálezy ve chvílích dokonalého štěstí. O tom všem vypráví kniha plná překvapivých zápletek, dokonalých postřehů, skvěle vykreslených charakterů, ale i britského humoru.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Baronet
Originální název:

These Days of Ours , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Takoví jsme byli. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

Lvíček835
15.05.2023 4 z 5

Kniha se mi líbila je to předvídatelný příběh ale mě se osobně líbil.Občas my tam někdo z těch postav protože jich tam je dost,šel na nervy ale dalo se to vydržet. Není to nic tak chaotického,četla jsem už i horší že když my tam někdo šel opravdu na nervy tak jsem měla,kdyby to šlo chuť do té knihy skočit a toho dotyčného uškrtit takže v poho.A zapoměla jsem napsat,knihu jsem přečetla za 2 DNY.

Romcha
19.11.2022 2 z 5

Je to jeden z těch mála případů, kdy filmové zpracování je dokonce výrazně lepší než samotná knižní předloha.

Děj je extrémně předvídatelný a pro reálný život zároveň až příliš nerealistické. Hlavní postavy celého románu jsou nesympatické a jejich chování až tolik nelogické, že by i na smyšlený příběh je to přespříliš.

Autorka vám předhodí nějakou událost v podobě pozvánky nebo nějakého oznámení a pak nám ve flashbacku vysvětluje, co se "jakože ve skutečnosti stalo".


misssicccka
09.09.2021 1 z 5

Kdyby to nezacinalo zajmenem (ctenarska vyzva 2020), tak to odlozim po první kapitole.
Neni to roman, ale poznamky k romanu. Nejaka udalost se stane a pak se krkolomne vysvetluje, jak a proc. Hlavni postava mluvi a mysli za ostatni. Nekam musíme nacpat dite, nekam smrt, nekam svatbu, tech klidne vic a nekam lesbu. Je ale kam, tak co kdyby lesba byla mama?Autorka se mela vic soustredit na psychologii tech dvou, nez na blaznivou sestrenici a neustale popisy vybaveni cehokoliv.
Cetla jsem to se zatatymi zuby. A navic je v knize hodne chyb (gramatickych, tiskovych).
Nedoporucuju.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Takoví jsme byli v seznamech

v Přečtených134x
ve Čtenářské výzvě17x
v Doporučených4x
v Knihotéce130x
v Chystám se číst149x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

přátelství láska

Autorovy další knížky

Juliet Ashton
anglická
2017  67%Takoví jsme byli
2018  64%Žena z čísla 24