Tajemství masek přehled

Tajemství masek https://www.databazeknih.cz/img/books/97_/97552/bmid_tajemstvi-masek-sfO-97552.png 4 19 19

Na lince Lisabon -Porto záhadně havaruje malé dopravní letadlo .Podle místních úřadů nikdo havárii nepřežil , Na místo neštěstí se okamžitě vypraví pracovník východní rozvědky Detjen Achim a zjišťuje , že pád letadla nebyl náhodný. Z neoficiálních zdrojů se dozví , že nesouhlasí počet pasažérů a že existoval tajemný cestující , o němž se oficiální zpráva z vyšetřování tragédie nezmiňuje. V letadle však cestoval i vysoký státní úředník s diplomatickým zavazadlem .To však také nebylo nalezeno. Rozjíždí se nelítostný souboj mezi znepřátelenými rozvědkami. Kniha je volným pokračováním románu Neviditelné hledí.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Svoboda
Originální název:

Das Geheimnis der Masken , 1976


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství masek. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

mulderka
24.11.2019 3 z 5

Druhá část špionážního dobrodružství agenta Detjena v nacistickém "undergroundu" bohužel už nemá ty grády jako Neviditelné hledí. Zápletka se posunula podstatně víc do složitých politických machinací, akce ubylo a s ní taky zajímavosti pro mě. Takže o hvězdu míň a nakonec abychom byli rádi, že další díl už není.

Pavelpi
09.02.2019 4 z 5

Pokračování osudů rozvědčíka Wernera Bredebusche,který pátrá co je za atentátem na letadlo,kde cestoval státní úředník s diplomatickým zavazadlem,které zmizelo.Je to o něco slabší než první díl.Proto hodnotím 4.


milan3144
30.08.2018 4 z 5

Docela slušné pokračování. Přeci jen, ale u téhle, ale i jiných knih, mi chybí větší hodnotící škála. Prostě za čtyři se mi zdá moc, četl jsem lepší knížky za čtyři hvězdy, než je tahle, ale tři jsou zase málo. Nakonec tedy dávám přeci jen ty čtyři.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství masek v seznamech

v Přečtených22x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených2x
v Knihotéce30x
v Chystám se číst4x

Štítky knihy

špionáž

Autoři knihy

Herbert Schauer
německá, 1924 - 1988
Otto Bonhoff
německá, 1931 - 2001