Tabulky výživných hodnot potravin přehled

nehodnoceno
Tabulky výživných hodnot potravin
https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/322363/bmid_tabulky-vyzivnych-hodnot-potravin-AZ4-322363.jpg 0 0 0

Publikace pojednává o kalorickém a biologickém složení běžně u nás konsumovaných potravin a potravinářských výrobků a o jejich rozpisu pro praktické používání. Při sestavování bylo přihlíženo k našim konsumním zvyklostem a charakteristickým znakům našich výrobků a u každé potraviny jsou udávány váhové hodnoty na 100 g jedlého podílu potraviny a uvedeny specifické přepočítávací faktory pro kalorie a koeficienty využitelnosti vit. A, B1, B2, P-P, C. Potraviny byly zařazeny do skupin: mléko, mléčné výrobky, vejce; maso, masné výrobky; zvěřina, drůbež, ryby; tuky; cukr, sladkosti; brambory, luštěniny, zelenina; ovoce; obiloviny, mlýnské a moučné výrobky; různé potravinové přípravky.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tabulky výživných hodnot potravin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tabulky výživných hodnot potravin v seznamech

v Knihotéce2x

Autoři knihy

Oldřich Šmrha
česká, 1922 - 2011