Tábor nad vodopády přehled

Tábor nad vodopády https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/199027/bmid_tabor-nad-vodopady-199027.jpg 4 10 10

Skautský tábor v divoké krajině, kde musí společnými silami čelit nejen občasné nepřízni počasí, ale i sobě samým. Příběh z kroniky Pátého oddílu vodních skautů.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tábor nad vodopády. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Matematicka
22.05.2022 2 z 5

Skauti na táboře zažili určitě mnoho zajímavého a jako vzpomínky si jejich zážitků vážím. Bohužel styl, jakým je to psáno, mě konkrétně u této knihy odradil od dalšího čtení. Počínaje spoustou pravopisných chyb, přes stylistiku až k některým věcným nesrovnalostem či k tomu, že autor jaksi neumí to, co se děje, barvitěji vyprávět.

ydnac
03.10.2020 4 z 5

Dobrá kniha z mého mládí :-)


Turlogh
26.11.2017 3 z 5

Souhlasím s předešlým komentářem. Tahle Braťkova kniha se nečte špatně, ale děj je občas trošku ustrnulý, napětí v knize jen občas, některé z postav jsou poněkud nevýrazné a nepřesvědčivé, trošku mi to taky přijde spíše jako vzpomínka či citace ze skautského zápisníku. V popisu knihy nahoře je sice napsáno, že se jedná o příběh z kroniky vodní 5, slavného to skautského oddílu, leč domnívám se, že i příběh z kroniky se dá napsat zajímavěji a čtivěji, než je zrovna v této knize. (Jestli to není tím, že jestli mám správné informace, je tento titul z Braťkovy pozůstalosti, tudíž jím neupravená k vydání. Otto Janka "Ropim" mi sice jako autor knih skvěle sedí, ale mám pocit, že byl spíše mistrem pera jím slyšených či prožitých příběhů než příběhů vzatých z kronik.) Ač jsem nadšený čtenář musel jsem se občas knihou "prokousávat" a někdy knihu odložit a vrátit se k ní, což není mým zvykem. Hodnotím tedy třemi hvězdami a doporučuji jen zapáleným čtenářům Braťkova díla. Ostatní si vezměte ke čtení raději Vláďu nebojsu, Statečná srdce či Zelené jezero, to jsou pecky!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tábor nad vodopády v seznamech

v Přečtených18x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce17x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit5x

Štítky knihy

skauti

Autoři knihy

Jaroslav Novák
česká, 1894 - 1965
Otto Janka
česká, 1930 - 2009