Symfonie ozvěn přehled

Symfonie ozvěn https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/533072/bmid_symfonie-ozven-65ddfa5e700d7.jpg 4 57 57

Na May a tým od Sv. Mary čeká několik výletů. Ve viktoriánském Londýně obhlédnou Jacka Rozparovače, stanou se svědky vraždy arcibiskupa Thomase Becketta a zjistí, jaký zvuk vydává pták dodo, když se vrhne na sendvič s okurkou. Především ale budou muset čelit svému úhlavnímu nepříteli, který je odhodlaný zničit nejen je, ale i samotnou historii.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: audiokniha , Témbr
Originální název:

A Symphony of Echoes , 2013


Interpreti: Tereza Dočkalová
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Symfonie ozvěn. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

INCOGNITOREADER
05.04.2024 4 z 5

Musím se přiznat, že většinou se knihám a filmům kde je téma cestování časem vyhýbám, protože mě to potom nutí přemýšlet nad tím, jak by to mohlo v reálu fungovat a jak je cestování časem dobře promyšlené. A z toho potom bolí hlava :-) Každopádně tato série je taková odpočinková a tak mě to k podobnému přemýšlení vůbec vůbec netáhne. Opět zde máme naši partu historiků (nebo aspoň to co z ní zbylo), která by rozhodně neměla mít přístup k technologii cestování časem. Ale má a tak cestuje a "zkoumá dějiny" když se zrovna dějí. A jde jim to někdy víc dobře a někdy vůbec ne. Čtení, nebo v mém případě poslech jsem si opravdu užil. Tak proč jen 4*? Celkově mi to přijde jako více krátkých příběhů tak nějak poslepovaných dohromady. Chyběl mi tam nějaký děj, který by byl přes celou knihu. Viz například hned úvodní pasáž s Jackem Rozparovačem. Čekal jsem pořád nějaké pokračování a ono nic. Možná jen můj pocit? Ale chybělo mi tam nějaké uzavření toho všeho. Možná v dalších dílech?

Allena24
12.03.2024 5 z 5

Opět zábavné, odpočinkové čtení. Na mě funguje a proto za 5*.


Evik161
06.03.2024

I u druhého dílu jsem se skvěle bavila. Knihu nejde odložit. Ftipná, super hlášky, skvělý překlad, jedna akce za druhou a i troška romantiky. Za mě ano, jednoznačně doporučuji a jdu sehnat další díly.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (10. týden)

06.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Symfonie ozvěn v seznamech

v Přečtených63x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených2x
v Knihotéce87x
v Chystám se číst42x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x