Svět se zbláznil, když nás dva dal dohromady přehled

Svět se zbláznil, když nás dva dal dohromady
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508115/bmid_svet-se-zblaznil-kdyz-nas-dva-dal-d-IMY-508115.jpg 4 58 58

Naďa je učitelka na obchodní akademii a svobodná matka. Svoji práci miluje a vykonává ji zodpovědně. Na školu přichází nový ředitel, který se stává neoblíbeným, protože se chová jako diktátor. K Nadě se donese, že ji chce ze školy vyhodit, a důvodům, které ho k tomu vedou, nerozumí. Brzy se dozvídá, že ji s ředitelem někdo důležitý spojuje. Všechno se ještě víc zkomplikuje, když se mezi nimi vyvine i jiný vztah než pracovní. Naďa však stále netuší, co se skrývá za jeho podivným chováním, které se mění jako aprílové počasí.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Svět se zbláznil, když nás dva dal dohromady. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (19)

kacenka6144
09.02.2024 3 z 5

Chvílemi jsem si připadala jako v jihoamerické telenovele. Takových zápletek a komplikací. Pro mě to prostě nebylo to "waw".

monika0181
13.12.2023 4 z 5

Sladká romantická jednohubka. Byla jsem jsem skeptická ke knize a je to jedna z odloženek. A opět příjemné překvapení. Na prvotinu si myslím velmi čtivá kniha. Pravdou je, že korektorovi bych teda plat nedala, chyb je v knize dost (ale přiznávám, už jsem měla v rukou i horší). Téma knihy je otřelé i neotřelé, vztah ředitel a učitelka nás asi nikoho neohromí, ale zápletky jsou originální, někdy až trochu víc než by se sešlo na jednoho člověka, ale za vyloučené to úplně nepovažuji, tedy za mě snesitelné přitažení za vlasy, které nám zdvíhá napětí v příběhu.
Kniha je vtipná, čtivá. Hned v prvních stranách mě pohltila a přečetla jsem ji téměř jedním dechem. Možná to někoho překvapí, ale zůstane v knihovně. Není to kniha s nějakou extra nadstavbou, z které se posadíte na zadek. Ale u knihy si odpočinete a žijete život s knihou.
Ano uznávám, že hlavní hrdinka byla někdy na přiškrcení. Někdy zásadová, na druhou stranu zase vůbec (i autorka to v příběhu opisuje poznámkou, že je blíženec, proto ta rozpolcená rozhodnutí), ale jen se to příběhem prolínalo tak o polovinu více než bylo zdrávo pro příběh.
Za mě kniha dobrá a počkám si na další knihy autorky.


Alena1957
09.11.2023 3 z 5

Klasický romantický příběh. Román pro ženy.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Sokolník, Lesk soumraku a další knižní novinky (7. týden)

12.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Svět se zbláznil, když nás dva dal dohromady v seznamech

v Přečtených73x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce117x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit8x