Nebezpečná krása přehled

Nebezpečná krása https://www.databazeknih.cz/img/books/15_/15487/bmid_nebezpecna-krasa-owt-15487.jpg 4 49 49

Suspense série

< 4. díl >

Hvězda seriálu Údolí Valentinů herečka Serena McCormacková je krásná, laskavá a všemi oblíbená - její život však znenadání nabere zcela nečekané obrátky. Přímo na scéně, kde měla začít natáčet, je zavražděna mladá herečka, a navíc všechno nasvědčuje tomu, že obětí smrtelné nehody měla být právě Serena. Vzápětí do děje vstupuje soukromý detektiv Liam - muž, k němuž se Serena cítí přitahována i přesto, že ji kdysi bez rozloučení opustil. Musí však překonat svou hrdost a naučit se mu znovu důvěřovat, neboť Liam se záhy stává jediným člověkem, který stojí mezi Serenou a vyšinutým vrahem, jehož výhrůžky jsou stále děsivější. Kdo by chtěl ublížit populární herečce? Jde o čin šíleného fanouška, nebo hraje roli žárlivost některé z kolegyň? Ze všech se postupně stávají podezřelí…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Domino
Originální název:

Dying to Have Her , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Nebezpečná krása. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

kacenka6144
28.02.2022 5 z 5

Liam a Serena - oba si myslí, že ví o životě všechno, je už přece nemůže nikdo a nic překvapit. A pak přijde rozčarování - Serenu se pokouší někdo zabít a jediný, kdo ví, jak ji ochránit je Liam. A jestli někdo napíše, že věděl, kdo je vrah, tak určitě kecá. :-)

Kudík
09.08.2020 4 z 5

(SPOILER) Bezva zakončení série. Tento díl navazuje na předchozí "Hvězdu", takže jsem se opět setkala s většinou postav seriálu "Údolí Valentinů". Liam a Serena trošku překvapili, protože v předchozí části působili oba dva jiným (jemnějším) dojmem. Zde byl hlavní vrah (ten konečný) opravdu překvapením, ale naopak ten s "papírem a led..." mi byl podezřelý od začátku. Celá série byla příjemná a určitě si ještě něco od této autorky přečtu.


Liduka
17.05.2020 4 z 5

Kniha se velice dobře četla a Liam mi byl moc sympatický. SPOILER: Nicméně jsem myslela, že vrahem - nebo spíš iniciátorem - bude někdo jiný a bude mít lepší důvod k tomu serenu zabít.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Nebezpečná krása v seznamech

v Přečtených74x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených4x
v Knihotéce91x
v Chystám se číst12x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Shannon Drake (p)
americká, 1953
2005  82%Ďáblova milenka
2001  84%Králův rytíř
2002  85%Vězeňkyně
2009  86%Vikingova žena
2009  88%Princezna pomsty