Hlídaná přehled

Hlídaná https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/401531/bmid_hlidana-gvf-401531.jpg 4 57 57

Stvoření Riley Paige série

1. díl >

22letá studentka psychologie – a začínající agentka FBI – Riley Paigeová, se ocitá v boji o svůj život, když jsou její nejbližší přátelé z kolejí uneseni a zabiti sériový vrahem. Cítí, že ona sama je také cílem – a že pokud má přežít, musí využít svou brilantní mysl a sama vraha zastavit. Když se FBI dostane do slepé uličky, je ohromeno Rileyným nadšeným zájem nahlédnout do mysli vraha, aby mohla pomoci. Ale vrahova mysl je temné, pokřivené místo, příliš ďábelské, než aby dávalo smysl, a hrozí, že Rileynu křehkou psychiku zničí. Přežije v této smrtící hře na kočku a myš Riley bez následků?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Blake Pierce
Originální název:

Watching , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hlídaná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Pulp_catastroph
14.01.2024 5 z 5

Zamilovala jsem se do téhle série na první písmenko. Jen ten Ryan... () Crivaro a Riley jsou skvělá dvojice. Příběh je občas předvídatelný, ale odsýpá. Pro milovníky detektivek nutnost.

petulik330
18.12.2023

Čteno jako e-kniha. Kniha mě mile překvapila. Bylo to čtivé, postavy dobře vykreslené a žádná hluchá nebo nudná místa v knize.
Co se týče hlavní postavy : typická studentka, která se však potýká s traumaty z dětství, ke kterému se přidají další. Riley byla hodná a milá dívka, která měla vzácný talent vzít se do mysli vraha, díky čemuž pomohla dopadnou vraha.
Bylo to napínavé a konečné odhalení vraha bylo překvapivé. Jak pro nás tak i pro hlavní hrdinku.


Lenama18
19.01.2023 4 z 5

Knížku jsem četla jako e-knihu a mile mě překvapila. Děj mě bavil, sice jsem si v půlce knížky správě tipla vraha, ale i tak byla kniha dobrá a určitě pořídím další díly neboť jsem zvědavá jak to bude s Rylei pokračovat.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hlídaná v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených88x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce137x
v Chystám se číst55x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech3x