Střež mě, mafie nezapomíná přehled

Střež mě, mafie nezapomíná
https://www.databazeknih.cz/img/books/28_/280016/bmid_strez-me-mafie-nezapomina-FtJ-280016.jpg 5 14 14

Všechno se změní a pohodový večer před televizí skončí ve chvíli, kdy na televizní obrazovce uvidí svoji tvář... Drsné praktiky mafiánů, emoce, nebezpečně situace, lidské tragédie, ale i náznak romantiky za drsnou clonou podsvětí. To všechno ve strhujícím příběhu z mafiánského prostředí. Bohdan, bývalý člen ukrajinského podsvětí, už nějaký čas žije na Slovensku. Pracuje pro piešťanského mafiána ruského původu a je se svým novým životem celkem spokojený. Všechno se změní a pohodový večer před televizí skončí ve chvíli, kdy na televizní obrazovce uvidí svoji tvář. Pochopí, že někdo z jeho předchozího života po něm stále pátrá. Minulost, na kterou by nejraději zapomněl, se vynoří nečekaně a on si musí zvolit mezi útěkem a pomstou. Jak souvisí vražda jeho šéfa, Tarase Kovalčuka, a vražda šéfovy bývalé ženy s tím, co se stalo na Ukrajině před dvanácti lety? Souvisí to vůbec? Bohdan se rozhodne pro pomstu. Kromě toho, i když nerad, musí chránit Kovaľčukovu dceru Valerii. Rozmazlená mladá žena, pro kterou bodyguard jejího otce byl vždy jen kusem nábytku, pochopí, že její život teď závisí jen a jen na jeho dobré vůli. Zdroj: www.lekmoty.cz/eshop/knihy/romany-novely/strez-me-mafie-nezapomina.htm... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Střež mě, mafie nezapomíná. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

keiko33
29.04.2017 5 z 5

Tak toto sa mi naozaj pacilo, malo to v sebe napatie, akciu, ale aj romantiku. Precitane behom dna. Kto ma rad knihy s mafianskym prostredim, urcite odporucam, aj ked na moj vkus, privela mrtvol :)

Wahlker
30.08.2013 5 z 5

Prečítala som už od tejto autorky knihu Som bosorka, tak som bola zvedavá aká je táto kniha. Čítala sa veľmi dobre a veľmi rýchlo. Môžem ju odporúčať.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Střež mě, mafie nezapomíná v seznamech

v Přečtených14x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce10x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit4x

Autorovy další knížky

Vita Jamborová
ukrajinská, 1977
2012  93%Som bosorka
2011  85%Nevera ako dôvod
2020  76%Já ti to vrátím
2016  76%Bodyguardka
2022  61%Jak jsem falšovala Picassa