Strážce duší přehled

Strážce duší
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/214475/mid_strazce-dusi-214475.jpg 4 127 127

Strážce duší série

< 1. díl >

Tři napínavé detektivní příběhy (Tajemství templu; Madonin dar; Démoni noci), v nichž hlavní roli hraje zlo pod rouškou nadpřirozena. Cyklus zfilmovala Česká televize. Náš svět není tak obyčejný jak se zdá. Kdesi hluboko pod nánosem všednosti jsou ukryty stopy fascinujících tajenství.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Strážce duší. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

ArthasKarfa
30.05.2024 5 z 5

Příběhy, které užívají v téhle knize jsou lehkým, milým čtivem pro líný letní den, kdy si s knihou lehnete někde ve staré chalupě nebo pod hradem a začtete se do tajemných příběhů. Od malička mám moc rád seriál a kniha je ztělesnění seriálových zážitků spisovatele Armína a studentky Katky. Moc hezké čtení, které otevírá bránu do minulosti. Z Tajemství templu na vás přímo dýchá letní čas na středověkém hradě.

kolacky
21.06.2023 4 z 5

Příjemné prázdninové čtení.


Pavlina50
11.03.2022 3 z 5

(POZOR – MOŽNÝ SPOILER) Přečteno zejména kvůli staršímu seriálu, který mě tenkrát s ohledem na námět a zejména pořádnou dávku tajemna, bavil. Zvědavost, jak je zpracována literární předloha, udělala své, a proto jsem se do knihy pustila.
Výsledek…průměr…ale i to asi jen hlavně díky tomu, že jsem od knihy neměla žádné přehnané očekávání. Základní námět sice výborný je, ale zpracování bylo pro mě dost velkým zklamáním. Připadalo mi, že čtu nějakou literaturu pro mládež, kde si sice autor potrpí na důkladný popis vzhledu jednotlivých postav (zejména neustálé opakování popisů krásy ženských postav), ale jinak je to celé psáno tak strašně jednoduše, plytce a ploše, že to ve mně nedokázalo absolutně vyvolat jakoukoliv atmosféru, a to očekávané tajemno bylo naprosto nulové. Styl psaní odpovídá spíš scénáři k seriálu, než k jeho předloze. Škoda. Potenciál věcí mezi nebem a zemi s realistickou pointou, kdy se ale na konci objeví přece jenom výrazný otazník a vlastně zvrátí to zklamání z reality, byl určitě dobrý. Od autora jsem nečetla zatím nic jiného, ale myslím, že stylem se hodí více do literatury faktu než do beletrie.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Strážce duší v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených198x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených10x
v Knihotéce90x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit3x