Stopy vedou k rokli přehled

Stopy vedou k rokli https://www.databazeknih.cz/img/books/76_/76506/stopy-vedou-k-rokli-76506.jpg 4 4 4

Děj knihy se odehrává na letním táboře v romantickém prostředí u Jezera vycházejícího slunce, kde část táborníků tvoří zkušení členové skautské organizace. Již od prvního dne dochází k podivným případům, které dávají tušit, že o dobrodružství nebude nouze. Nejdříve je to pokus o odcizení pramice zakotvené v zálivu a brzy nato podezřelý mladík s motocyklem, přistižený mladými táborníky, jak z vykopané jámy v lese vyzdvihuje jakýsi větší předmět a po svém vyrušení s ním zmateně ujíždí. Od té chvíle jej chlapci a děvčata nazývají Zlatokopem, po kterém zahájí pátrání.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopy vedou k rokli. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

mari19
28.01.2022 4 z 5

Kniha se mi docela dobře četla, už proto, že je tenká a jde tam o jednoduchý děj. Na rozdíl od Foglara jsou zde ne jenom kluci, což mi přijde přirozenější. Jinak není to nějaké moc slavné, spíš taková oddechovka, já od toho nic moc nečekala a nakonec to nebylo tak hrozné.

Lumine
18.07.2015 2 z 5

Ehmm... tahle kniha mi trvala podivně dlouho na to, že je tak tenoučká. Nemůže za to jen nedostatek času, ale hlavně si styl jakým je kniha napsaná.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stopy vedou k rokli v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst1x