Stopy ve sněhu přehled

Stopy ve sněhu https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/116742/bmid_stopy-ve-snehu-653d59d6a6895.jpg 4 68 68

Dva kluci - běloch Jamie a indián Awasin se ztratí dospělým členům lovecké výpravy. Poznají co je to přežít, když vše si musí udělat spolu. Identifikační číslo tohoto vydání knihy je 27-017-71 .

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stopy ve sněhu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Hubay
24.01.2024

Co mě bavilo: Zvláštní odlehlost místa, kde zůstali naši hrdinové, připomínající ztroskotání na ostrově. Kolem robinzonů není ale modrý oceán, ale bílý.

Co mě nebavilo: Vlastně byl příběh málo napínavý. Všechno šlo moc hladce na to, že hlavní hrdinové byly ještě děti.

Víc na mém blogu: https://100knih.blogspot.com/

Hebrey
01.10.2022 4 z 5

Vlastně je tot aková klasická KODka se vším, co do ní patří. Vypráví dobrodružný příběh z oblastí hodně drsných laskavým stylem, ale nezapomene ani na překážky a nebezpečí. Cílovou skupinu, zvlášť ve své době, jistě nezklamala.


jerisno
26.01.2022 4 z 5

Bylo to asi v šesté třídě ZDŠ. Podařilo se mi donést domů docela hezké vysvědčení a mamka mi nabídla, abych si za odměnu vybral dárek. A tak jsem v nejbližším městečku pendloval mezi papírnictvím (krásná sada tenkých fixů) a knihkupectvím (tato kniha). Dlouho jsem se nemohl rozhodnout, ale nakonec zvítězil Farley Mowat s pěkným příběhem Jamieho a Awasina. Takhle nějak jsem si, jako kluk, představoval přátelství a kamarádství a příběh této knihy ve mně rezonoval ještě docela dlouho. Snad mě i v něčem ovlivnil.
A ta krásná sada tenkých fixů? Za pár dní po vysvědčení jsem slavil 12. narozeniny, dostal jsem tašku s dárky a co myslíte? Byly tam !

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stopy ve sněhu v seznamech

v Přečtených81x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce52x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech2x