Cesta do neznáma přehled

Cesta do neznáma https://www.databazeknih.cz/img/books/22_/22052/cesta-do-neznama-22052.jpg 4 61 61

Tereza Chafeyová utíká z domova. Cestou na sever, podél kalifornského pobřeží, zastaví dvěma tajemným stopařům: Poppy Cornové a Freedomu Jackovi. Všichni tři si navzájem vyprávějí příběhy: Tereza o svém ztroskotaném vztahu s chlapcem, Poppy o mladé ženě, kterou kdysi znala, a Freedom o nadějném mladém muži s nezkrotnou povahou. Společně s jejich životními osudy se pomalu rozehrává i chmurné dobrodružství, jehož aktéry však tentokrát jsou oni sami. Je to příběh života a smrti, vykoupení a zároveň zatracení. Bude to nejdelší noc Terezina života. A možní její no poslední.... celý text

Literatura světová Horory
Vydáno: , Studio dobré nálady - nakladatelství Kredit
Originální název:

Road to Nowhere , 1993


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesta do neznáma. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Ayna
předevčírem 4 z 5

Tenhle díl mě coby děcko moc nebavil a nelíbila se mi pointa. Teď v dospělosti mi přišel ten příběh o dost lepší, paradoxně i proto, že jsem už věděla, o co tam jde. Postavy Freedom Jacka a Poppy Cornové a jejich vyprávění mě bavily víc než samotná hlavní hrdinka, i když i její story měla něco do sebe (ovšem její písničkové texty byly fakt špatné). Tento díl se mimochodem objevil i v seriálu Půlnoční klub, který byl natočen na motivy knih Christophera Pikea, ale s předlohou tam bylo zacházeno dosti volně... Kniha se mi líbila víc než seriál.

jaroiva
25.09.2023 3 z 5

Víc se mi líbil Půlnoční klub. Tohle bylo trochu slabší a prostě béčkové, odpovídající očekávání, nastavenému stylem obálky.


Martin82
24.02.2022 4 z 5

(SPOILER) Fajn příběh. Začátek a průběh knížky sice velmi pomalý - vyprávění příběhů při noční cestě autem, ale závěr a epilog - celkové vysvětlení mě totálně dostalo! 80% a už se možná nejedná o béčkovou literaturu,ale víc % dát nemůžu, páč se nejedná o horor.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cesta do neznáma v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených3x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech3x