Stíny Vichrovského kláštera přehled

Stíny Vichrovského kláštera https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/435810/bmid_stiny-vichrovskeho-klastera-2ei-435810.jpg 4 21 21

Branou kláštera na Vichrově prochází nový prosebník o místo v řádu. Bartoloměj, mladík s temnou minulostí, je přijat mezi novice a záhy se v klášteře začnou dít strašlivé věci. Hlavním vyšetřovatelem neblahých událostí jmenuje opat svého správce a Bartoloměj je ustanoven jeho pomocníkem. Během vyšetřování odkrývá hrůzostrašné tajemství, jež se ho dotýká víc, než by si přál.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stíny Vichrovského kláštera. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Inka8
15.08.2023 4 z 5

Ze začátku jsem se nemohla začíst , ale pak se mi kniha začala líbit a uchvátila mě . Mám ráda tématiku s mnichy , historické a thrillery .

orinka3
14.05.2022 3 z 5

Oblíbená tématika v oblíbených kulisách s nadpřirozenem od samého začátku. Bude to četba spíš pro mladší ročníky, dříve narozeným to asi stačit nebude. Napsané je to čtivě, ale stačí číst jenom jednou.


čef
29.11.2021 4 z 5

Fantasy je to pěkná, mladí fandové tohoto žánru si pochutnají. Je zde mnoho soubojů pohádkovými zbraněmi jako na běžícím pásu. Také zde řádí démoni a hrdina je udatný mladík, který jde za pomstou své lásky. Všechny potřebné parametry jsou tedy na místě k příjemné konzumaci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stíny Vichrovského kláštera v seznamech

v Přečtených29x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených1x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst25x
v Chci si koupit3x