Stínohra přehled

Stínohra https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469531/bmid_stinohra-a2k-469531.jpg 4 56 56

Před pětadvaceti lety Paulův kamarád Charlie zavraždil jejich spolužáka a pak zmizel beze stopy. Paul se z rodného města plného přízraků minulosti sice odstěhoval, ale teď se musí vrátit za svou umírající matkou. S jeho příjezdem se objeví nový případ – rituální vražda přesně kopírující události, které se odehrály během školních let. Může to vůbec být náhoda? Zdá se, že je na čase přestat utíkat a pohlédnout všem stínům zpříma do očí.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Shadow Friend , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stínohra. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Olous1
23.12.2022 3 z 5

Moje poslední kniha v tomto roce. No nebylo to špatné, ale myslím, že za pár dní nebudu vědět co jsem četla. Chvíli to bylo velmi čtivé a pak útlum. Takový průměr,75%.

JointlieKat94
13.12.2022 4 z 5

Výborná kniha, myslím, že autor teda rozhodně psát umí!

Kniha mě bavila už od první strany, takové to pomalé rozvazování uzlíků, na které jsme narazili na začátku. Do toho fakt zajímavé téma! (Nikdy dřív jsem o lucidním snění neslyšela, ale zajímalo by mě, jak funguje- palec nahoru!)

Kniha mi nedala spát, musela jsem pořád jen číst (a zrovna tolik práce všude kolem!), bylo to napínavé, chvílemi jsem měla i strach (no vážně mě to děsilo!) a na konci i perfektně vyřešené.

Jedno malé mínus má u mně kniha za to, že jsem se párkrát ztratila ve jménech, nebo ději. A proto dávám 4*, jinak jsem byla ale opravdu příjemně začtená a moc se mi to líbilo!


Lexie321
09.05.2022 4 z 5

(SPOILER) Prikláňam sa k väčšinovému názoru, že aj keď kniha sama o sebe bola dobra v porovnaní so Šepkárom bola slabšia. Dej zo začiatku vôbec nebol až taký pútavý aj keď ku koncu (asi posledných 50 stran) sa to pekne rozbehlo. Chýbalo tomu ale to napätie a temný pocit, ktorý ma sprevádzal počas Šepkára. A celé to pôsobilo tak spomalene. Môžno keby som ju čítala ako prvú páčila by sa mi viac ale takto to bolo trocha sklamanie.
Ale čo proste musím vyzdvihnúť je naozaj prekvapivý zvrat, ktorý bol oveľa viac prekvapivý ako ten v Šepkárovi. Popravde nebyť toho zvratu nechala by som 3 hviezdičky.
SPOILER:
Ani omylom by mi nenapadlo kto je nakoniec obeť a kto vrah. Keď prekladali nejaké veci naschvál zachovali muž.rod nakoľko slová ako spolužiak/spolužiačka maju v ang.preklade ten istý preklad classmate, čím čitateľa viac menej šikovne oklamali.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Knižní novinky (21. týden)

23.05.2021


Knižní novinky (47. týden)

15.11.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stínohra v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených69x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce107x
v Chystám se číst74x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech3x