Písně temnoty přehled

Písně temnoty https://www.databazeknih.cz/img/books/51_/517620/bmid_pisne-temnoty-Ual-517620.jpeg 4 67 67

Stín Krkavce série

Čtyři česky dosud nepublikované novely a povídky ze světa Vélina Al Sorny Během doby, kterou Anthony Ryan strávil psaním trilogie Stín krkavce se svým legendárním hrdinou Vélinem Al Sornou, se rozhodl prozkoumat minulost a příběhy známých postav v kratších textech. Všechny čtyři novely a povídky nyní vycházejí česky v jednom svazku — fanoušci série se tak budou moci zřejmě naposledy vrátit do oblíbeného světa. Ve strhujících vyprávěních plných tajemství, magie, intrik a bojů nahlédneme do doby dávno před vznikem Sjednoceného království, ale i do dějů osvětlujících mnohá tajemství dobře známých příběhů. ––– Ryanovi se daří dosáhnout všech předností epické fantasy — drsné prostředí, prastará magie, nelítostné intriky, rozkoly a krvavé střety. — Publishers Weekly Ve výsledku je tak celá trilogie opusem, který v sobě spojuje to nejlepší z klasik, jako je Eddingsovo Elénium, ale také z těch nejlepších hrdinských fantasy od Davida Gemmella. — Pevnost o trilogii Stín krkavce... celý text

Literatura světová Povídky Fantasy
Vydáno: ekniha , Host
Originální název:

Songs of the Dark , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Písně temnoty. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (18)

ElikaS
21.01.2024 3 z 5

Už to nějakou dobu je, co jsem četla sérii Stín krkavce a to byl možná problém, protože jsem se v povídkách trochu ztrácela. Měla jsem problém je přiřadit ke konkrétním postavám, protože v celé sérii jich bylo strašně moc a časem mi prostě vypadly. Každopádně když už jsem se zaposlouchala a řádně zavzpomínala, příběh jsem si připomněla a dýchla na mě atmosféra celé této série, která měla úžasný děj a mizerné vyústění. Všechny tyto emoce jsem si při poslechu povídek připomněla.

apq
10.01.2024 2 z 5

Hodnotit tuto knihu pro mě není vůbec jednoduché. Sérii Stín krkavce miluji, a tak jsem sáhla i po této knize. Bohužel jsem lehce zklamaná. Jak již je zmiňováno ve spoustě komentářích, kvalita povídek je značně rozdílná. Lord výběrčí mi přišla nejlepší, zato Souboj dvou zel ani snad nestojí za čtení.
Co mě ale nejvíc zklamalo, tak tím je nevyužitý potenciál. Autor mohl napsat mnoho zajímavých povídek a dovysvětlit nevysvětlené, ale bohužel tuto možnost nevyužil.


Aniday
31.12.2023 4 z 5

mohlo to být lepší, ale série jako taková byla skvělá...

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knihomolové a další knižní novinky (24. týden)

08.06.2023


Citáty z knihy (2)

Mysl zůstává zdravá dýl než tělo a já vážně nemám v plánu dožít v bídě.


Celej život slýchám, jak se o Temnotě šušká. Je divný, když se ze šuškání stane křik.


Kniha Písně temnoty v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených98x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených3x
v Knihotéce103x
v Chystám se číst81x
v Chci si koupit58x
v dalších seznamech3x