Miluj mě jakkoliv přehled

Miluj mě jakkoliv
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/414126/bmid_miluj-me-jakkoliv-nxF-414126.jpeg 4 590 590

Stavitelé snů série

1. díl >

Caleb Pierce začal podnikat v otcově stavební firmě Pierce Brothers už jako mladý kluk. Vždycky snil o tom, že se vypracuje a firma jednou přejde pod jeho křídla. Otcova závěť ale říká něco jiného. Firma zůstane Calebovi jen v případě, že ji povede spolu se svými bratry, s nimiž se navzájem dávno odcizili. Najít společnou cestu nebude jednoduché, zvlášť když si každý přeje něco jiného. Věci se ještě víc zkomplikují, když si Caleba najme designérka Morgan, aby pro její bohaté klienty postavil dům snů. Calebovi se její nabídka nezdá, nezbyde mu ale než přijmout, jinak se podle Morgan může rozloučit se skvělou reputací i stálými zákazníky. Caleb se snaží odvést co nejlepší výsledky. Jen kdyby ho neustále nerozptylovaly Morganiny jiné kvality…... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Everywhere and Every Way , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Miluj mě jakkoliv. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (124)

Mi-šu-le
26.05.2024 5 z 5

Knihy od J. Probst prostě baví, jsou jednoduché, nenáročné, ale velice milé, lechtivé a nejsou přehnaně trapné. Četla jsem i dvě předchozí série, a ta první pro mě byla nejlepší, nicméně tato určitě stojí za přečtení. Knihu jsem přečetla za dva večery, bavila se u toho a dostala jsem to, co jsem očekávala.
Jakkoli jsou si knihy s touto tématikou podobné, tak Probst umí psát tak, že se kniha sama čte a baví vás. Dějové linie jsou téměř vždy stejné, ale prožitky s narůstající vzájemnou touhou nových postav je pokaždé skvělým zážitkem.

trynitrix
18.05.2024 4 z 5

Chvilku mi trvalo se prokousat cca 100str a pak už mě příběh chytil bylo to fajn na relax čtení jsem zvědavá na další díl


Pája699
07.03.2024 4 z 5

Tohle je přesně ta kniha, u které se uvolníte, odpočinete si a s úsměvem na rtu čtete a čtete. Vůbec nechápu, proč jsem tuhle sérii tak dlouho odkládala..

Takové příjemné, oddechové čtení :-) jen teda, jestli ještě někdy uslyším spojení slov „k ďasu“ tak vyletím z kůže :-D

Líbila se mi chemie u hlavních hrdinů....lehká vášeň, přitažlivost. Oba dva byli moc sympatičtí..... I zbylý dva bratři nebyli k zahození .-) už teď se těším na jejich vlastní příběhy .-)

Nejvíce se mi ale líbili ty dva ňufani... Balin a Gandalf. Ty byli vážně boží!

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (21. týden)

19.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Miluj mě jakkoliv v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených841x
ve Čtenářské výzvě38x
v Doporučených34x
v Knihotéce380x
v Chystám se číst300x
v Chci si koupit51x
v dalších seznamech5x