Star Wars: Pravé barvy přehled

Star Wars: Pravé barvy https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/192916/bmid_prave-barvy-192916.jpg 4 58 58

Válka mezi Republikou a separatisty nebere konce. Tajné operace komand klonovaných vojáků nikdy dříve nebyly tak důležité… ani nebezpečné. Vítězství Republiky, na začátku konfliktu téměř jisté, je nyní najednou na vážkách a jednotka Omega učiní šokující odhalení, jež otřese jejich důvěrou ve vedení armády. Jasná čára mezi spojenci a nepřáteli se stále více zamlžuje a vojáci Velké armády Republiky – od klonovaných poddůstojníků až po jediské generály – musejí náhle čelit pochybnostem ve svých srdcích a myslích. Pravda se jeví jako křehká, proměnlivá iluze a jen nadcházející peklo odhalí obě strany v jejich pravých barvách. První vydání. -- zdroj: www.legie.info --... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Star Wars Republic commando. True colors , 2007


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Star Wars: Pravé barvy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Zak66
06.08.2023 5 z 5

Třetí díl Republikového komanda, Pravé barvy, je skvělá kniha. Pokračuje to dál v zaběhnutých kolejí jako předchozí díl. Opět dominují postavy, kdy zde vypíchnu Fie, Kala, Orda, Meerela a Jusika. Zbytek osazenstva je ale taky dobrý, a i Etain mě nepřišla nějak extra tragická. Co dám ale pár lidem za pravdu je, že některé názory, myšlenky či pohledy na svět jsme u mnoha postav slyšeli už nesčetněkrát. Třeba v Trojité nule a tudíž není úplně třeba abychom to tady celý museli poslouchat znova. Vůbec mi nevadí, že to tu, jako takové, je. Mnohdy jsou to zajímavé a vážné myšlenky. Jen by to stačilo v menším množství. Ne tak opakovaně. I když mi to, upřímně, zas až tak nevadilo :). Ovšem vypíchnu hlavní linku s Ko Sai, která byla super a místy fakt napínavá. Obecně jsem si to opravdu užil a moc se těším na Rozkaz 66.

ArkAngel
10.03.2023 2 z 5

"Republikové vztahy: Pravé barvy" pokračují v tom, o čem série být neměla, tedy v romanci a věcem tomu podobných. Člověk by popravdě čekal, že když si vezme knižní sérii o nejlepších vojácích Republiky, dostane také nějaké zajímavé mise, ale místo toho se topí akorát v tom, že by klonové mohli mít také normální život. Nadržená rytířka Jedi je již jinak těhotná a synka také v knížce v závěrečných kapitolách porodí. Na druhou stranu je ale fajn číst o Mandalorianech, jejichž kulturu teď Filoni a Favreau pomalu a jistě vrací do kánonu, když to předtím s Lucasem v Klonových válkách zprasili.


JanHrnecek
26.08.2022 4 z 5

Přímý kontakt je dle mého prozatím stále nejlepší knihou této série, ale Pravé barvy se dostatečně přiblížily. Mnoho postav se stalo sympatičtějšími. Děj se pomalu chystá pro Rozkaz 66 a člověk je v napětí, jak tohle celé dopadne.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Star Wars: Pravé barvy v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených79x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce65x
v Chystám se číst20x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

Star Wars

Autorovy další knížky

2011  84%Star Wars: Přímý kontakt
2014  86%Star Wars: Rozkaz 66
2011  83%Star Wars: Trojitá nula
2015  71%501. legie
2014  78%Star Wars: Pravé barvy