Star Wars: Ahsoka přehled

Star Wars: Ahsoka
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498623/bmid_star-wars-ahsoka-vJF-498623.jpg 4 123 123

Myslela si, že její válka je dobojována. Ale nový boj právě začíná… Ahsoka Tano, kdysi loajální Jedi a učednice Anakina Skywalkera, chtěla původně strávit zbytek života službou v řádu Jedi. Ale když byla krutě zrazena, opustila řád a vydala se vlastní cestou. Anakin a ostatní Jediové ji však nezavrhli a byli vždy ochotni jí pomáhat, stejně jako ona jim. Potom ovládl galaxii císař a Jediové byli nemilosrdně povražděni. Nyní je Ahsoka skutečně sama a váhá, zda se má znovu stát součástí nějakého většího celku. Uchýlí se na odlehlou planetu, kde se spřátelí s mladou ženou Kaeden a zařídí si život po svém. Jenže Ahsoka nemůže uniknout své minulosti ani dosahu Impéria. Poté, co planetu obsadí imperiální jednotky, rozhodne se zapojit do odboje – i když tím riskuje odhalení své pravé totožnosti. Její volba bude mít zničující důsledky pro ty, kdo jsou jí blízcí… a přivedou ji k nové naději pro galaxii.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

Star Wars: Ahsoka , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Star Wars: Ahsoka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (21)

monkal
18.05.2024 5 z 5

Ahsoka je moje nejoblíbenější postava ze světa Hvězdných válek, hned za ní je kapitán Rex a Trawn. Kniha zachycuje život Ahsoky po Rozkazu 66. Vzhledem k tomu, že mám Ahsoku tak rád, byl jsem ochoten odpustit nějaká menší dějová zaváhání. Jsem rád, že se děj v seriálech celkem shoduje s knihou, na rozdíl od jiných postav. Důležitá je zde i postava Baila Organy, který stál u počátků povstání. Kniha je hodně čtivá a přečetl jsem ji jedním dechem.

Ivy_9
30.12.2023 5 z 5

Souhlasím s Gedofreyem. Na tuto knihu jsem se dlouho těšila a zhltla jsem ji na počkání. Určitě by se dalo děj více rozvést, ale i tak to mělo své kouzlo a moc mě to bavilo. Nikdy jsem si nemyslela, že propadnu SW a už vůbec ne knihám. Už teď se těším na další:))


Gedofrey
17.08.2023 5 z 5

Nečekal jsem, že mě někdy knihy ze světa Star wars budou lákat, ale stalo se. Před stejnojmeným seriálem jsem se pustil do knihy a musím říct, že jsem se dlouho takhle nezačetl. Některé části jsou možná až příliš zjednodušené (zasloužilo by si větší rozsah) a dá se říct, že je to celé tak trochu na objednávku, ale jako odpočinkové čtení pro velkého fanouška Ahsoky je to super čtení.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Star Wars: Ahsoka v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených153x
ve Čtenářské výzvě22x
v Doporučených10x
v Knihotéce98x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

Star Wars

Autorovy další knížky

2019  71%Star Wars: Ahsoka
2024  63%Star Wars - Královnin stín