Papírová srdce přehled

Papírová srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/313846/mid_papirova-srdce-9vd-313846.jpg 4 247 247

Srdce série

< 2. díl

Ztratil jsem ji. Ne, neztratil. Odehnal jsem ji. Odjakživa byla moje nejlepší kamarádka. Neměl jsem se do ní zamilovat. Choval jsem se lehkovážně a jí to zlomilo srdce. Myslel jsem, že jsem se zachoval správně. Uběhly roky a teď se mnou musí pracovat. Připomíná mi, proč jsem se do ní zamiloval. Ale tentokrát udělám všechno, co bude v mých silách, abych ji už nikdy nenechal odejít.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Baronet
Originální název:

Paper Hearts , 2015


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Papírová srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (48)

happy19
05.02.2023 5 z 5

(SPOILER) Krásný díl ze série:-*
Lepší překlad zaručil,že jsem se do knihy lépe vcítila než v 1.díle...
Tohle prožít...páni...osudovost..
Škoda že se nepřeložil díl o Viktorovi...
Doporučuji všem romantickým duším jako jsem já,-)

„Její srdce bylo bolavé,
jeho nedokázalo zapomenout.
Pak se setkali,oba zlomení."

moma08
01.01.2022 5 z 5

Tak tenhle díl byl lepší než předchozí. Tady se mnou cloumaly emoce, to byla krásná romantika. Příběh se mi hodně líbil.


Nikaa1
07.04.2021 2 z 5

(SPOILER) Nádech výdech. Jak mám tohle sakra napsat?

Ráda bych začala tím, že v poslední době nemám štěstí na kvalitní příběhy, kde je hlavní tématikou romantika. Colleen Hoover je vždycky jistota, ale v posledních letech na nikoho jiného, kdo píše příběhy, co dávají hlavu a patu, nejsem schopná narazit.

A tak, když jsem viděla tolik kladných hodnocení, jsem si řekla, že téhle knize dám šanci. Že mě třeba překvapí. Opak byl pravdou a já jsem zase zklamaná.

Kniha má obrovský potenciál - druhá šance, odpuštění. Líbil se mi rozdíl mezi hlavními postavami, kdy jednoho opustila matka a druhá měla normální rodinu. Z tohohle mohla autorka vytěžit víc a hlavně na konci, kdy Jensena neustále opouštěla Mia.

To, co mě však nejvíc štve a mrzí, je neustále střídání vlastností postav. V knihách, které v poslední době vychází, je to čím dál častější. A tím nemyslím pouze romantiku! Chování postav se bezdůvodně měnilo jako roční období a bylo to čím dál více chaotické. Když by se mě někdo nyní zeptal, jak bych charakterizovala postavy, tak bych pravděpodobně říkala, co mě napadne, protože bych absolutně nevěděla.

Mia se jednu chvíli vztekala a po jediném jeho pohledu Jensena veškerý její vztek záhadně zmizel. Ten se následně objevil o něco později, kde není on, ale celou knihu se lituje, nadává a tak dokola. A pak, když na něj ,,vyjede", tak začne slibovat, jak vše bude v pořádku a ona ihned obměkne. Trošičku mi to přijde humorné, neboť na začátku knihy mi přišlo, že Mia věděla, co chce a nechce. Stála si skálopevně za svým. Vlastně na to autorka poměrně jasně ukazovala.

Jak jsem zmínila před chvílí: Kniha má obrovský potenciál. Obrovský. Autorka by se klidně mohla rovnat Colleen Hoover. Ale nestalo se tak. Nevadí.

Dávám dvě hvězdičky - a to díky krásné obálce a stránkám ,,Svět podle Jensena". Ty mě ze všeho nejvíc bavily.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Papírová srdce v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených338x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených18x
v Knihotéce221x
v Chystám se číst122x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech5x