Správní hoši přehled

Správní hoši
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/464371/bmid_spravni-hosi-EuM-464371.jpg 4 5 5

Stovky pisatelů se pokoušely zachytit život uvnitř zločinecké organizace, nikdo však dosud neměl možnost pohledu zvnitřku, aby napsal knihu, jako je tato. Bývalý agent FBI v utajení Joe Pistone (jako Donnie Brasco) a mafiánský korunní princ Bill Bonanno se pustili ve svém románu, který čerpá z jejich vlastních jedinečných osobních zážitků, do divokého, někdy až příliš naturalistického líčení války, jaká zuřila v ulicích New Yorku, a je k prasknutí nabité postavami a okamžiky tak živými, že vás až mrazí. Zachycení světa organizovaného zločinu během výnosných osmdesátých let minulého století díky spolupráci Pistoneho a Bonanna, která je sice ve své podstatě zavrženíhodná, je tak úžasně autentické, jak to jen je možné.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Baset
Originální název:

The Good Guys , 2005


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Správní hoši. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (5)

CharlesWard
27.11.2022 1 z 5

V podstatě s knihou mám stejný problém, jako s Mužem cti. Nezní dostatečně věrohodně a napínavě, aby dokázala udržet pozornost až do konce.

soukroma
20.05.2022

Je mi líto, ale nedokážu prostě číst knihu od někoho, kdo mafiány, svoji rodinu, považuje za "dobré lidi", což světu sděluje s velkou pompou a hrdostí hned v úvodním slovu.
Nehodnotím, odkládám.


jan7760
29.11.2021 5 z 5

Kniha ma velmi bavila, spociatku sa pribeh rozbiehal pomalsie, zato na konci to riadne ficalo. Precital som uz zopar knih o mafii, kopec vojnovych pribehov no aj tak zaverecny opis pomsty bol extremne hnusny. Kniha skor posobi ako roman na sposob Kmotra, co vobec nie je naskodu.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (9. týden)

28.02.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Správní hoši v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených8x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst14x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x

Autoři knihy

Bill Bonanno (p)
americká, 1932 - 2008
Joe Pistone
americká, 1939
David Fisher
americká