Špatná dcera přehled

Špatná dcera
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/399256/bmid_spatna-dcera-6NE-399256.jpeg 4 475 475

Nový thriller bestselleristky Joy Fieldingové je opět plný rodinných intrik a temných tajemství! Robin se po více než pěti letech, kdy spolu nepromluvili ani slovo, zničehonic zavolá její sestra Melanie, aby jí sdělila, že jejich otec, jeho druhá mladá žena a dvanáctiletá dcerka byli postřeleni při údajném ozbrojeném vloupání a jsou v nemocnici v kritickém stavu. Robin je nucena vrátit se do nenáviděného rodného maloměsta, a především k sestře, která ji nevítá s otevřenou náručí a své nepřátelství k ní dává nevybíravě najevo. Robin zjišťuje, že všichni z rodiny – bratr Alec, Melanie, její autistický syn, a dokonce i Tara, otcova druhá manželka – mají co skrývat. Rodinná tragédie i neujasněný vztah s jejím přítelem v hlavní hrdince znovu vyvolají panickou poruchu, které se načas zbavila. Postupem času zjišťuje, že si bude muset vybrat mezi lží, které by ráda uvěřila, a pravdou, jíž vůbec netoužila znát.... celý text

Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

The Bad Daughter , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Špatná dcera. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (157)

Evaho73
28.12.2023 4 z 5

Hlavnou témou tohto príbehu je dysfunkčná rodina, kde si ani jedna z postáv nezískala moje sympatie, čo mi na podiv vôbec nevadilo. Dej príbehu bol síce predvídateľný, ale mal svoju atraktívnosť aj vďaka určitým rodinným tajomstvám, ktoré sa tu postupne odkrývali. Mám rada štýl písania tejto autorky a kniha sa mi čítala ľahko a hlavne rýchlo, lebo dejový vývoj príbehu ma nútil obracať jednu stranu za druhou.

hanča34
20.12.2023 5 z 5

Jako obvykle skvělé čtení od Joy. Více detektivní než ostatní její romány. Vlastně konec není tak jednoznačný. Přečtěte si.


knihomolka27
13.12.2023 3 z 5

(SPOILER) První a určitě né poslední kniha od této autorky. Její styl psaní mi vyhovuje, je hodně čtivý a ne příliš popisný, i přesto jsem se u konce knihy už začínala celkem nudit, ale to mohlo být způsobené i tím, že jsem už dost dopředu uhádla samotného vraha.

Hlavní hrdinka byla fajn, občas trochu lezla na nervy, ale dalo se pochopit. Její sestra byla hodně zvláštní a zahořklá postava, která mě bavila, ale nevím jestli bych se s ní někdy chtěla potkat. Knize by prospělo zkrácení a asi i větší tah na bránu, nemít tendenci některé jasné věci pořád omílat do kola. Občas to nepříjemně za mě zavánělo červenou knihovnou a ty vztahy byly trochu přestřelené, ale jinak byla kniha takový fajn průměr. Nic víc, nic mín.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (2. týden)

03.01.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Špatná dcera v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených666x
ve Čtenářské výzvě125x
v Doporučených15x
v Knihotéce300x
v Chystám se číst234x
v Chci si koupit41x
v dalších seznamech5x