Spalte tuky správným jídlem! přehled

Spalte tuky správným jídlem! https://www.databazeknih.cz/img/books/94_/94367/spalte-tuky-spravnym-jidlem-94367.jpg 3 6 6

Vychovejte si ve svém těle za pouhé čtyři týdny „tukožroutské“ enzymy. Tato kniha bude vaším definitivním řešením problému s nadváhou, neboť v ní najdete návod, jak naučit své tělo intenzivně spalovat tuky – aby se neukládaly a nevytvářely tukové zásoby. Díky změně jídelníčku po dobu přibližně 4 týdnů si „vychováte” ve svém organismu enzymy, které tuky účinně spalují, a které umožní abyste zůstali navždy štíhlí i bez hladovění. Pro nastartování tohoto procesu pro vás autor sestavil jídelníček, který naleznete v této knize společně se spoustou vynikajících receptů, s doporučením, jaké potravinové doplňky jsou pro vás vhodné a s čtivým vysvětlením, proč je prostá změna jídelníčku tak účinná. Protože je autor aktivní sportovec, přidal pro vás i své osobní tipy na cvičení pro zpevnění svalstva. Dr. Ulrich Strunz pracuje jako lékař – internista a gastroenterolog. Této metodě hubnutí se věnuje dlouhodobě a díky ní má i přes svůj věk (*1943) skvělou kondici a štíhlou postavu.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Computer Press (CP Books)
Originální název:

Neue Diät


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Spalte tuky správným jídlem!. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

DominaCZ
12.09.2022 odpad!

Týpek je krapet mimo, dost si protiřečí...
Napřed udává jako základní ukazatel BMI, poté ihned poté v tabulce hláška, že BMI je nespolehlivý údaj protože nemluví o poměru tuku a svalů.

Poté říká že se má hubnout vynecháním sacharidů aby poté o stránku dál radil, že mezi deset základních pravidel stravování patří jezení hodně sacharidů. (Bod dvě)

Doporučuje přílohy nahradit bramborem pečeným, ten že nevadí aby poté napsal že i brambor je zlo, že se už v ústech rozpadá na pouhé prázdné cukry. On je jimi totiž posedlej, prý vedou k diabetes, "jsou HORŠÍ NEŽ CUKR a za to zjištění vděčí ženské z Harvardu." WTF?!
Takže největším zlem jsou brambory, i když se ví o jejich prospěšnosti a schopností odvodňovat twl :))))))) Sorry, tohle odborník nenapíše.

A takhle bych mohla pokračovat donekonečna. Plný nesmyslů.
Bůhví kdo tento "odborník" zas je. Tehdy ta doba byla plná takových lidí, takže za mě odpad.

Dandy1
06.01.2018 3 z 5

Tato kniha neodpovídá zdravým trendům. Určitě se nebudu cpát uměle vytvořeným proteinovým kokteilem, místo přirozené stravy. Navíc nadbytek bílkovin ničí ledviny. Sacharidy potřebuje pro správné fungování mozek. Takže tudy cesta opravdu nevede.


Eorin
11.08.2017 5 z 5

Souhlas s předchozím komentářem. V mnoha publikacích jednoduše chybí to vysvětlení, co a jakým způsobem funguje, což zde krásně najdete, včetně velmi užitečných rad i motivací.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Spalte tuky správným jídlem! v seznamech

v Přečtených16x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst5x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech1x