Šotek z chalupy přehled

Šotek z chalupy https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/305379/bmid_sotek-z-chalupy-WqB-305379.jpg 5 7 7

Příhody malého šotka, který se jednoho dne objevil v jednom stavení, v jedné stodole a který vyváděl různé alotria a který prožíval různá dobrodružství, jen kvůli tomu, že nebyl o nic větší než vrabec. Ale když jednoho dne odešel, i zvířátka na dvorku pochopila že bez šotka je život fádní a nudný a přivedla jej zpět

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šotek z chalupy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Rozari
14.01.2023 4 z 5

Jsme na horách a knihu jsme našli na chatě. Čteme večer našim synům ve věku 9, 7 a 2 roky a moc se jim líbí :-) Šotek je rozpustilý, provádí zvířátkům nejen na dvoře různé schválnosti a někdy mu to zas ona chtějí oplatit.
Je to takové milé čtení ze starších časů.

Šajler
26.10.2021 5 z 5

Skvělá knížka, kterou miluji od dětství.


Turlogh
13.09.2018 5 z 5

Velice milá dětská knížka o příhodách malého šotka (skřítka) od mistra Emila Posledníka. Šotek zažívá na dvoře chalupy i venku v přírodě zajímavá dobrodružství, provádí zvířátkům různá alotria, nicméně nakonec zjišťuje že ho i přesto mají všichni rádi. Velmi nebezpečná byla pro šotka honička se zmijí, to mu šlo jak se říká, o kejhák, nicméně zachránil ho v poslední chvíli...no nebudu vám to prozrazovat, ať si to přečtete sami! Navíc skvělé ilustrace od pisatele knihy, já prostě ty jeho kresbičky baštím. Vřele všem dítkám doporučuji!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šotek z chalupy v seznamech

v Přečtených10x
ve Čtenářské výzvě1x
v Doporučených1x
v Knihotéce9x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit1x