Smrt na výstavišti přehled

Smrt na výstavišti https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501247/bmid_smrt-na-vystavisti-5eK-501247.jpg 3 5 5

První ročník gastronomického veletrhu se měl stát mimořádnou společenskou událostí, která přiláká celebrity, odbornou veřejnost i televizní štáby. Jenže když je v průběhu slavnostního zahájení ve výstavním stánku mrazírenské firmy nalezeno v ledu zamrzlé tělo, ocitá se v ohrožení nejen sama prestižní akce, ale též dobré jméno výstaviště. Jedná se o nehodu, o surové vyřizování osobních účtů nebo poněkud radikální způsob, jak se zbavit konkurence? Do temného případu má vnést jasno osvědčený tým kriminalistů v čele s vyšetřovatelkou Bronislavou Drábkovou a jejím věrným Watsonem Karlem Malinou. Zatímco s obvyklým nasazením pronikají labyrintem lží a polopravd, stejně spletitým jako vztahy mezi podezřelými, na paty jim šlape možná až příliš zvědavá televizní reportérka. Rafinovaný vrah přitom dále utahuje smyčku, v níž by mohli všichni snadno uvíznout. Pro své záměry se neštítí zneužít nejskrytějších lidských slabostí ani veřejného prostředí sociálních sítí. Drábkovou a jejího parťáka tentokrát čeká vyrovnaný souboj se zlem, jehož podoba a motivace nabývá vpravdě bizarních podob.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Smrt na výstavišti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (3)

alzbeta4340
02.03.2024 1 z 5

Takovým slangem, neboli brněnským hantecem vůbec nikdo v běžném životě a už vůbec ne soustavně nemluví. Ledaže by tohle dílko bylo parodie a já to nepoznala. Při čtení na mě padaly pocity trapnosti, nic příjemného. Doporučit nemůžu.

moničina
01.11.2023 4 z 5

Celkom vtipne a zábavné, ale zase ten čudný slang ako minule a vulgarizmy. Sem tam nejaká nadávka je OK, ale tu toho bolo moc. Veľmi sa mi páčila vtipná vsuvka s božským Kájom a jeho verným fanúšikom a svätyňou. Aj ostatné postavy mali svoje osobné čaro.


bagel
28.02.2023 3 z 5

Není to žádná velká literatura, nutno brát s nadhledem, ale docela jsem se pobavila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Vychází Pohřbené kosti, Musím tě zradit a další knižní novinky (38. týden)

18.09.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Smrt na výstavišti v seznamech

v Přečtených7x
v Knihotéce1x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit3x