Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů přehled

Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/460906/bmid_slunecna-2-pokracovani-vasich-oblib-PPV-460906.jpg 4 21 21

Slunečná série

< 2. díl >

Přeneste se zpět na váš oblíbený statek s oblíbenými hrdiny a užijte si jejich životní příhody tentokrát v knižní podobě. Váš nejoblíbenější seriál můžete hltat velmi čtivým jazykem a sblížit se tak se svými oblíbenými postavami jiným způsobem. Pokračování vašich oblíbených dílů je zde pro vás. Kniha volně navazuje na první díl.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

TamaraKrejčí
06.07.2021 4 z 5

Ano, jak píše Knihomolka, seriál jsem vzdala, knižní podoba mi lépe sedla. K seriálu se asi nevrátím, pořídím si třetí díl série. Prostě čtení je čtení, i když tohle provedení je spíš přepis scénáře, ale i to je prostě změna.

Knihomolka97
17.05.2021 5 z 5

Jsem velmi milé překvapená! Pokračování Slunečné mě neskutečně chytlo a knížku jsem přečetla během pár hodin. Už jsem vůbec nevěděla do čeho jdu, protože v seriálu jsem se tak daleko nedostala. Líbí se mi, jakým směrem se příběh vyvinul a asi dám seriálu druhou šanci. Objevily se i nějaké nové postavy, což je příjemné zpestření a určitě to bude ještě hodně zajímavé... ;)


Knihomolka97
17.05.2021 5 z 5

Jsem velmi milé překvapená! Pokračování Slunečné mě neskutečně chytlo a knížku jsem přečetla během pár hodin. Už jsem vůbec nevěděla do čeho jdu, protože v seriálu jsem se tak daleko nedostala. Líbí se mi, jakým směrem se příběh vyvinul a asi dám seriálu druhou šanci. Objevily se i nějaké nové postavy, což je příjemné zpestření a určitě to bude ještě hodně zajímavé... :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (2. týden)

10.01.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Slunečná 2 - Pokračování vašich oblíbených příběhů v seznamech

v Přečtených30x
ve Čtenářské výzvě7x
v Doporučených1x
v Knihotéce18x
v Chystám se číst9x
v Chci si koupit7x
v dalších seznamech1x