Škola dobra a zla přehled

Škola dobra a zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/492067/bmid_skola-dobra-a-zla-3w7-492067.jpg 4 1048 1048

Škola dobra a zla série

1. díl >

Veríte rozprávkam? V Škole dobra a zla spoznáte, aké je nebezpečné veriť rozprávkam, ktoré vás vtiahnu do deja a nebudú chcieť pustiť späť... Veríte rozprávkam? Sophie čakala celý život na to, kým ju unesú... Pýtate sa kam? Do rozprávky. Do Školy dobra, kde sa z nej stane princezná, nájde si toho pravého princa a budú spolu naveky šťastní. Teda aspoň taký bol plán. Sophie a jej kamarátka Agatha totiž pochádzajú z Gavaldonu, mestečka, kde sa každé štyri roky stratia dve deti. Nikto však netuší, kam sa vlastne podejú. V Škole dobra a zla sa z nich potom podľa predurčenia stanú kladné alebo záporné rozprávkové postavy. Všetky deti sa únosu boja, len Sophie potajomky dúfa, že práve z nej sa stane krásna princezná. Ale čo ak sa to všetko popletie a ona skončí v Škole zla? Môže byť krásna Sophie čarodejnicou? So Sophie a Agathou spoznáte, aké je nebezpečné veriť rozprávkam, ktoré vás vtiahnu do deja a nebudú chcieť pustiť späť.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

The School for Good and Evil , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Škola dobra a zla. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (217)

Boogi
07.05.2024 5 z 5

Tohle je moje oblíbená knižní série už cca čtyři roky, proto jsem se rozhodla si ji přečíst po nějaké době znova. Nemůžu uvěřit, kolik věcí jsem zapomněla. Sice se obávám, že už lehce přesahuju věk cílové skupiny, ale zas tak moc to zase není :). Divím se, že to není víc populární, miluju celou sérii.

Eleanor-ka
21.04.2024 5 z 5

Na knihu jsem se vrhla poté, co jsem viděla její filmové zpracování na netflixu. Film se mi líbil, ale po přečtení knihy musím uznat, že kniha je daleko lepší (jak už tak bývá zvykem).
Sice už asi nejsem cílová skupina, ale já tyhle fantasy prostě žeru. Moc se mi líbil autorův styl psaní a že každá z kapitol byla doplněna o ilustrace.
Za mě hodně provedené dílo a těším se, až se začtu do dalších dílů. :)


Beruska_Majda
19.04.2024 5 z 5

MILUJUUUUUU

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (2)

Jen když se vzdáte všeho povrchního, můžete nahlédnout hluboko do svého nitra! Jen když upustíte od marnivosti, můžete být sami sebou!


Opravdoví přátelé vždycky všechno překonají, ať jsou, jací jsou.


Kniha Škola dobra a zla v seznamech

v Právě čtených26x
v Přečtených1 411x
ve Čtenářské výzvě149x
v Doporučených178x
v Knihotéce438x
v Chystám se číst527x
v Chci si koupit164x
v dalších seznamech20x