Úplně sám přehled

Úplně sám https://www.databazeknih.cz/img/books/31_/314955/bmid_skalpy-5-uplne-sam-09A-314955.jpg 5 101 101

Skalpy série

< 5. díl >

Do indiánské rezervace Prérijní růže přijíždí nová postava. Podvodník a hazardní hráč, který hodlá v novém kasinu zbohatnout. Jenže to by tu nesměl být místní šéf podsvětí Rudá vrána. V téhle rezervaci může okrádat ostatní jen on. S nově příchozím přijíždí do města zkáza, která se krutě dotkne i jednoho z hlavních hrdinů.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Komiksy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Scalped, Vol. 5: High Lonesome , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Úplně sám. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (20)

BrooksWasHere
22.01.2024 5 z 5

Nekompromisná pecka a doteraz hádam najlepší diel celej série!
Každá jedna kapitola ma dokázala nejako odpáliť, spôsob rozprávania (ktorý geniálne kombinuje minulosť s prítomnosťou) na mňa ohromne zapôsobil a ako celok ma to úplne pohltilo!

Aj napriek tomu, že momentálne Skalpy čítať moc nestíham, som zvedavý ako bude cesta Dasha Bad Horsea pokračovať!

Atlantis
21.04.2023 5 z 5

Dost odlišný díl, ve kterém se podíváme na pozadí (někdy doslova) několika vedlejších, ale důležitých, postav. A i když jsem to nečekal, bavil jsem se opravdu královsky. V knize se střídá několik kreslířů, kteří ne vždy lahodili mému oku, ale byla to vítaná změna.


hroubek
02.03.2023 4 z 5

Tohle byla další parádní komiksová jízda, která má jednu zásadní chybu. Tou chybou je, že se hlavní příběh moc neposune dopředu, ale na druhou stranu dostaneme spoustu, ale opravdu spoustu odpovědí, které se nám nebudou vůbec líbit. Jason Aaron pokračuje v tom, že každou vedlejší postavu pořádně vykreslí, abychom jí naplno poznali a chápali, proč dělá to, co dělá. Výborně pracuje s příběhem o Dieselovi, který nabídne úplně jiný pohled na tuhle postavu. Totéž platí i pro Nitze, jenž dostane opravdu hodně prostoru, a já jako čtenář jsem nestačil koukat, jaký vývoj si pro nás Aaron připravil. Ke slovu se dostane i policista Volný pád, alkoholik Ten, který chytá, s odsouzencem Lawrencem Belcourtem. Všechny tyhle drobné epizodky přináší tolik kýžené odpovědi a vyplňují mezery v příběh. No nakonec musím zmínit první a poslední příběh, který jsou společně propojený. První je velmi zajímavý, a je to hodně nečekaná příběhová odbočka, která vyvrcholí posledním sešitem. Poslední sešit mi přišel lehce na sílu, ale Aaron tohle potřeboval udělat, aby se hlavní hrdina Dash Zlý kůň srovnal a měl zpět čistou hlavu. Úplně sám je povedený komiks, a já se těším na další díl, protože karty jsou hodně zajímavě rozdané.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Úplně sám v seznamech

v Přečtených118x
v Doporučených9x
v Knihotéce58x
v Chystám se číst6x
v Chci si koupit9x
v dalších seznamech5x