Skôr než odídeš přehled

Skôr než odídeš https://www.databazeknih.cz/img/books/34_/342178/bmid_sk-r-nez-odides-yIh-342178.jpg 4 210 210

Niektorí ľudia hľadia láske celý čas do tváre a pritom nevedia, že ju už našli. Určite sa to dá povedať aj o Zoe a Edovi. Dlho tápali, a hoci rôznymi cestami, vždy kráčali rovnakým smerom. A po rokoch, keď sa v ich živote vystriedalo všetko – láska, šťastie, hádky, zúfalstvo i zmierenie, sa zdá, že ich krásnej budúcnosti už nič nestojí v ceste. No potom sa stalo niečo nečakané a nepochopiteľné. Jedného rána cestou do práce utrpí Ed smrteľnú nehodu. Umiera. A Zoe hľadá spôsob, ako prežiť. Nevie sa zbaviť spomienok. Ako by mohla zabudnúť na šťastne prežité roky, na ich prvý bozk, na to, čo si spoločne vybudovali? Rozhodne sa, že Edovi musí povedať všetko, čo mu nikdy nepovedala. Musí napraviť všetko, čo bolo v ich vzťahu zlé. Lenže teraz je už neskoro. Alebo nie?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Ikar (SK)
Originální název:

Before You Go , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Skôr než odídeš. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (77)

jarkaska
11.10.2023 4 z 5

Tuto knihu mi půjčila jedna čtenářka naší knihovny. Zpočátku jsem se nemohla začíst a tak jsem ji odložila a četla jiné knihy. Druhý pokus byl už lepší a ke konci jsem od knihy nemohla odejít. Zajímavý příběh.

Micha-Él
23.05.2022 2 z 5

Někde v komentářích jsem četla, že u knížky je zajímavý jen začátek a konec a s tímto názorem se naprosto ztotožňuju. Autorce se musí nechat, že sem zahrnula cenné myšlenky (žít den, jako by byl poslední; vážit si blízkých; vnímat maličkosti atd.). Ani to však nestačí, když se opakuje dvacet monotónních kapitol, hlavní hrdinka je pořád nejistá, pláče, váhá, opakují se situace i věty. Téma mě nalákalo, zajímalo mě, jak jej autorka uchopí, ale výsledek mě bohužel zklamal. Za ten začátek a konec dávám 2,5*.


knihomolka525
31.07.2021 2 z 5

po čtrnáctidenní úporné snaze knihu konečně dočíst, se stalo.Děj zaujme hlavně čtenářky které preferují lehké čtení.O lásce ,rozchodech a shledáních.O rozháraných duších...Na mě moc rozmělněné ve fikci a skutečnosti.A nabyla jsem dojmu ,že osa děje knihy se nápadně shoduje se scénářem filmu Only you.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (31.7. - 11.8.)

31.07.2017


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Skôr než odídeš v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených275x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených12x
v Knihotéce172x
v Chystám se číst222x
v Chci si koupit38x
v dalších seznamech1x