Silnější než Däniken 4. přehled

Silnější než Däniken 4.
https://www.databazeknih.cz/img/books/58_/58058/silnejsi-nez-daniken-58058.jpg 4 6 6

Pětidílná serie mimořádně úspěšného cyklu, v němž každý svazek je tematicky zcela samostatný. Kniha se mj. věnuje problematice komunikování s časem, kdy se ukazuje, že svět proroctví, věšteb a předpovědí má svou reálnou „třináctou komnatu“, která zasvěceným může vydávat svá nejskrytější tajemství. Jde také o „řeč slov a čísel“, o podivuhodné způsoby šifrování a dešifrování staré již tisíce let. Mezi názorně uváděné ukázky patří Kniha knih – BIBLE, z níž a z KABALY podle autorových zjištění čerpal i slavný NOSTRADAM. Výklad a dešifrace mnohých Mistrových věšteb tvoří jednu z hlavních tematických os díla. Ne náhodou se autor rovněž opírá o své hluboké matematické a fyzikální vzdělání. Provází nás mj. po nejrůznějších záhadách na Zemi a se zdůvodněním podporuje leckteré názory Ericha von DÄNIKENA. Ne náhodou můžete při čtení cítit mrazení v zádech, neboť pocítíte blízkost odpovědí na základní otázky lidské existence.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Silnější než Däniken 4.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

Terva
07.06.2015 5 z 5

Tak zase lepší než předcházející kniha. Vracejí se sice vzorce, ale čím déle to čtu, tím více se v nich orientuju. Zajímavý je článek na téma Den, kdy sestoupil AIDS.

Nibiru
03.04.2012 5 z 5

Jedná se o několik dílů, já sama jsem četla 4. Milovníkům záhad, mystiky a zastáncům teorie o utajených vládcích světa doporučuji. Knihy se velmi dobře čtou, řekla bych, že po Součkovi je Patrick takový druhý český Däniken, ale navíc má své vlastní hypotézy.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Silnější než Däniken 4. v seznamech

v Přečtených8x
v Doporučených3x
v Knihotéce6x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Zdeněk Patrick
česká, 1946
2002  90%Dýmající zrcadlo
1994  78%Silnější než Däniken 1.
1997  87%Silnější než Däniken 4.
1998  67%Nostradamus: král propastí
1998  93%Silnější než Däniken 5.