Šílená hudebka přehled

Šílená hudebka https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/276206/bmid_silena-hudebka-w0f-276206.jpg 5 1 1

Známá a populární spisovatelka Hangely Ann zabrousila tentokrát k velmi odvážnému tématu. Ani zdaleka netušíte, co se odehrává právě v těchto chvílích na druhých stupních základních škol při výukách hudebních výchov. Zapomeňte na klídek a pohodičku, oblečte si neprůstřelné vesty, nasaďte krycí masky a můžete vyrazit. Opět velmi veselé, lehce mrazivé příhody, tentokrát ze školního prostředí, kdy realita předčí jakékoliv vaše představy.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šílená hudebka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

Jaruš7
23.06.2018 5 z 5

S humorem na aktuální problémy školství, účinné triky a finty presu, s láskou k hudbě aplikované do mozkoven těch našich, ničím nedotknutelných (rákoskou, lepancem), svobodomyslným, kde jako jediné omezení svobody pociťují - "nedosažitelnost sítě", sice nevědoucích o životě vrstevníků ve století minulém, zato mohou učit hrátky s PC na Univerzitě třetího věku.
Citace :"Šestá rada pro přežití : Nikdy není potřeba si zoufat, když už nezabere nic, ani příběh, ani písnička, tanec zabere vždy. Nejenže to dokonale spojí davy, ale také nádherně unaví a povídat si s unavenými puberťáky, kteří ze sebe vytančili ty přeslazené svačiny a limonády, je najednou úplně normální zážitek."
Protože se autorce dílo zdařilo, měla by dostat cenu - Ministerskou Ámosku, za inspirativnost a tohle dílo zařadit do povinných opakovacích učitelských kurzů, z důvodů nutných pro zachování úrovně kodexu a poslání kantořiny.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šílená hudebka v seznamech

v Přečtených1x
v Doporučených1x
v Chystám se číst1x
v dalších seznamech2x