Sila ženy přehled

Sila ženy
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/503196/bmid_sila-zeny-sprievodca-uspesnym-zivot-639ec8a17de09.jpg 4 93 93

Sprievodca úspešným životom pre každú ženu. Autorka presvedčivo vysvetľuje ženám, ako sa môžu naučiť vážiť si sami seba, získať zdravé sebavedomie, úctu a dosiahnuť primerané miesto v spoločnosti. Napokon, sama svojím životom dokázala, že s pevným odhodlaním, nadšením, láskou a prebudením vnútornej duchovnej sily možno prekonať aj tie najväčšie prekážky.... celý text

Literatura světová Pro ženy Osobní rozvoj a styl
Vydáno: , Gardenia
Originální název:

Empowering Women: Every Woman's Guide to Successful Living , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sila ženy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (22)

vlkove
29.07.2023 4 z 5

Autorka je opravdu úžasný člověk. Tuto knihu beru jako doplnění knihy Miluj svůj život, která je pro mě klíčová. Až na některé kapitoly, které se mě netýkají (např. stáří), jsem se čtivem moc spokojená.

lucin_a
26.02.2023 5 z 5

Všechny problémy, které máme můžeme rozdělit do 4 oblastí. Problémy v lásce, zdraví, úspěchu a sebevyjádření. Jak říká kniha, máme 4 oříšky k rozlousknutí. Všechny oblasti se ovlivňují. Pokud začneme mít vyšší sebehodnotu, promítne se to do našich vztahů i do naší práce.
Kniha je vcelku krátká, ideální na odpočinkové čtení.


Holly.W
25.03.2022 5 z 5

Úžasná kniha od úžasné autorky. S mnoha názory se zcela ztotožňuji. Kniha plná užitečných rad a krásných afirmací a meditací. Člověk by řekl, že když kniha byla v ČR vydaná před 25 lety, tak že za tu dobu se spousta věcí týkajících se žen změní. Bohužel, některé názory a vzorce chování jsou za ta staletí natolik zakořeněná, že se mění jenom velice těžko. Kolik žen žije v něšťastných manželstvích, dělá služku svému manželovi a dětem, nemá čas na sebe a je nešťastných, stačí se jenom rozhlédnout kolem sebe. Také názory, že žena patří k plotně, má se vdát, porodit dítě, to se taky nezměnilo. Mně samotné bude 30 let a musím neustále poslouchat řeči o tom, že už bych se měla vdát a mít děti. A takový psychický nátlak je velice vyčerpávající. Proto čtení této knihy bylo opravdovým balzámem pro moji duši a rozhodně stojím za tím, že každá žena má právo být šťastná. Každá žena by měla milovat především sebe sama, pečovat o sebe fyzicky i duševně. A když bude šťastná žena, bude šťastné i okolí. Není jednoduché si sebe vážit a milovat se, ale učím se to a doufám, že jsem na dobré cestě a tato kniha mi v tom taky pomohla.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sila ženy v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených148x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených9x
v Knihotéce59x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit23x
v dalších seznamech1x