Sídlo duše přehled

Sídlo duše https://www.databazeknih.cz/img/books/11_/113661/sidlo-duse-113661.jpg 5 20 20

Žijeme v době, ve které si řada z nás neví rady nejen s okolním světem, ale především sama se sebou. Kniha Garyho Zukava je jednou z nemnoha, které stojí za to číst znovu a znovu. Nadchne a zároveň provokuje promyšleným spojením zdánlivě nesouvisejících témat a inspiruje hlubokým zaujetím a ryzí upřímností, kterou lze vycítit mezi řádky. To, čemu říká Gary Zukav - podobně jako celá řada myslitelů a duchovních učitelů - duše a zároveň způsob, jakým se nám sděluje, je právě to, co současné civilizaci chybí. Uvědomuje si to ovšem jen málo lidí, i přesto, že existence duchovnosti a dokonce její prospěšnost optimálnímu vývoji člověka byla jednoznačně prokázána. Dovolte si prožít to, co cítíte. Dovolte si v každém okamžiku zvolit to nejpozitivnější chování. S tím, jak se budete vědomě zbavovat negativní energie a tvarovat své úmysly podle toho, co vám říká srdce, s tím, jak budete vzdorovat svému strachu a volit léčbu, začnete spojovat svou osobnost se svou duší a přiblížíte se okamžiku, kdy se stanete bytostí Světla, celistvou, silnou, naplněnou vnitřní jistotou. Pokora, odpuštění, čistota a láska, všechny dary ducha, zakoření a vykvetou a vy se přiblížíte k největšímu daru - jaký vám Vesmír může dát – k lidským bytostem s otevřeným srdcem. Namísto duše v těle se staňte tělem v duši. Vztáhněte ruku ke své duši, protože v dnešní době stále naléhavěji platí Zukalova slova, že není Cesta k Duši, ale že Duše je Cesta. ... celý text

Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: , Pragma
Originální název:

The Seat of the Soul , 1989


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sídlo duše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

ditul
15.05.2022

Kniha plná pěkných myšlenek.
*Vnitřně silný člověk umí odpouštět. Odpuštění není otázkou morálky. Je to energie. Většina lidí odpouští, ale nechce, aby druzí zapomněli, kdo a jak jim odpustil. To není skutečné odpuštění, protože těmi, jimž bylo odpuštěno, manipuluje: takové odpuštění slouží k získání převahy. Je to způsob, jak získat vnější sílu.
Odpuštění znamená, že shodíte břímě dané zkušenosti. Rozhodnete-li se neodpustit pak na vás zkušenost, kterou nemůžete odpustit, ulpí. Jako byste se rozhodli nosit tmavé brýle, které vše, na co se podíváte, zkreslí - a budete to vy, kdo se bude muset každý den dívat na Život pokřivenými brýlemi, protože jste si je sami vybrali. Pak budete chtít i od všech ostatních, aby svět viděli stejně jako vy - a on takový skutečně bude, ale uvidíte ho tak jen vy. Budete se dívat na svět brýlemi své pokřivené lásky.

moničina
12.06.2017 5 z 5

Prvýkrát keď som ju čítala, pochopila som z toho málo a veľmi ťažko sa mi čítala. Po pár mesiacoch som sa k nej vrátila a už mi to išlo lepšie, i keď mi trvalo až 10 dní kým som ju dočítala. Text je dosť zložito napísaný a trošku pôsobí moc vážne a na niektorých môže pôsobiť trochu depresívne a odrádzať od dočítania knihy. Doporučujem knihu pre tých, ktorí už si predtým prečítali knihy pojednávajúce o duši, karme, reinkarnácii. Potom to čítanie pôjde ľahšie a text nebude taký "prísny" a vy nebudete mať pocit, že to, čo ste mali urobiť podľa tej knihy nezvládnete . Je tam veľa postrehov, ktoré boli pre mňa osobne užitočné. Pre Mňa osobne táto kniha patrí k tomu najťažšiemu na pochopenie, čo som kedy čítala.


adam.ruby
11.09.2013 4 z 5

Tato kniha se mi moc líbila a kdo věří v Duši, v minulé životy, by si ji měl rozhodně přečíst...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sídlo duše v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených26x
v Doporučených3x
v Knihotéce15x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x

Autorovy knížky

Gary Zukav
americká, 1942
1997  91%Sídlo duše