Sherwood přehled

Sherwood
https://www.databazeknih.cz/img/books/45_/455648/bmid_sherwood-1m6-455648.jpg 4 103 103

Když Mariana zjistí, že Robin padl po boku krále v bitvě, neví, co bude dál. Když byla zaslíbena právě jemu, byla svobodná, mohla žít po svém a vzepřít se zkostnatělým pravidlům společnosti. Teď je sama a neznamená nic. Locksleyští jsou odsouzeni k životu v chudobě nebo smrti na oprátce. Šerifova pravá ruka chce navíc Robina nahradit v roli jejich vůdce a Marianina snoubence. Společnost požaduje, aby Mariana přijala svůj osud a bezmocně sledovala, jak její lid hladoví. Když si na sebe dívka oblékala Robinovu zelenou kazajku a do rukou vzala jeho meč a luk, nikdy si nemyslela, že by si ji někdo s Robinem mohl splést. Nečekala, že se maskovaná postava, kterou vytvořila, stane majákem naděje a spravedlnosti pro šlechtu i poddané. Nikdy se nechtěla stát legendou. Ale Nottingham touží po spasiteli, a tak Mariana musí vzít osud do vlastních rukou a sama se stát hrdinkou.... celý text

Literatura světová Dobrodružné Romány
Vydáno: ekniha , CooBoo
Originální název:

Sherwood , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sherwood. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

M.C.SMITH
26.07.2023 3 z 5

Tato kniha pro mne bylo jedno velké zklamaní.
Četla se dobře, ale Marian mi moc nesedla a celá kniha mi přišla velmi vlažná.
Od autorky jsem četla Na lovu a to mi přišlo zajímavější.

emilieselden
14.05.2023 3 z 5

Dobrodružná romantická pohádka pro mladé dámy.
Před cca 10 lety by se mi asi líbila víc.


nonameperson04
15.01.2023 2 z 5

Pozor! Pro bystřejší hlavy! V poslední větě by se pro vás mohl vyskytovat spoiler (začína slovem Konec), pokud byste se rozhodli knihu číst, mohli byste díky tomu mnohem dříve odhadnout, co jsem odhadla já.

Nedá se říci, že by kniha byla špatná, ale vždy, když jsem ji odložila, jsem se musela nutit ji znovu vzít, protože jsem neměla nutkání vědět, jak příběh dopadne. Nicméně, co se týče hlavní hrdinky, tak Marian je podle popisu autorky pěkná schizovfrenička. Od chvíle, kdy jsem si to uvědomila, mě to bilo do očí až do konce knihy. Konec né že by byl úplně odhadnutelný, ale vpodstatě jsem si tak v půlce knihy řekla, že by vlastně dvě postavy mohly skončit spolu a nakonec se to stalo, jen mi to přišlo malinko násilné.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sherwood v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených133x
ve Čtenářské výzvě10x
v Doporučených8x
v Knihotéce195x
v Chystám se číst184x
v Chci si koupit45x
v dalších seznamech1x