Hříšně sexy přehled

Hříšně sexy https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41875/bmid_hrisne-sexy-Wxw-41875.jpg 4 45 45

Sexy série

< 2. díl >

Druhý díl triologie o třech kamrádkách,které společně pracují v televizní stanici KTEX . Kate je šťastně vdaná a hrdinkou tohoto příběhu je nenápadná a zásadová Chloe. Po maminčině smrti při nehodě na motorce vyrůstala u babičky a ta ji vedla k nedůvěře k mužům a snaze chovat se skromně a rozumně. Snaží se vypadat usedle, schovává se za brýle, které nepotřebuje a přijala babiččinu filozofii, že muži jen ubližují. Do života jí ale zasáhne nečekané setkání, když cestou na večírek zakopne a upadne k nohám velice pohledného muže.Ten ji odvede ošetřit šrámy a Chloe najednou zatouží být svůdná a sexy, s mužem flirtuje a téměř ho svede, protože je přesvědčená, že ho už nikdy neuvidí. Hned následující den se ale z neznámého se vyklube Prescott Sterling, majitel firmy, která skupuje potápějící se televizní stanice za podřadnou cenu, aby je oživila a výhodně prodala. Chloe by ho ráda nenáviděla, ale nedokáže to. Prescott se ale na naléhání bratra rozhodne stanici zachránit uvedením seznamovací reality show, kdy si jeden muž vybírá z dvanácti dívek. Ženich a jedna z dívek se ale zamilují a utečou do Mexika a na jejich místo díky nedostatku času nastoupí Prescott a Chloe. Chloe se snaží z jeho vlivu vymanit, ale on postupně přehodnotí pohled na život a dívku si získá chápavou trpělivostí. Babiččiny zásady se rozplynou a Chloe je šťastná.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , BB art
Originální název:

Sinfully sexy , 2004


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hříšně sexy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Kudík
09.07.2022 4 z 5

Z celé trilogie nejlepší díl s nejlepšími ústředními hrdiny, a to Chloe, produkční v KTEX, která se snaží působit zásadově a Sterlinga alias Treye, který zjistí, že život není jen o práci, ale může být i hravý a zábavný. Škoda, že nebyla více popsána snaha Chloe (ne)zvítězit v reality-show.

Dani5a
31.03.2018 3 z 5

Lehké, oddychové čtení.


michaela8804
07.12.2016 5 z 5

Opět autorka nezklamala. Neuvěřitelně jsem si knihu užila. Zase jsem u toho umírala smíchy. Zápletka výborná, oceňuji nápad s trilogií. Člověk aspoň zůstává v dění a ví, co se děje.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hříšně sexy v seznamech

v Přečtených71x
v Doporučených3x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst11x
v Chci si koupit1x