Sex za časů královny Viktorie přehled

Sex za časů královny Viktorie https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/418954/bmid_sex-za-casu-kralovny-viktorie-gsr-418954.png 3 26 26

Jak to bylo se sexualitou a sexuální osvětou za časů královny Viktorie? Jaké skandály hýbaly společností a jaké rady dostávaly od svých matek dospívající děvčata a nevěsty před svatební nocí? Zajímavý průvodce sexuální tematikou v nepříliš dávné historii, nabízející čtenářům nejen úsměvné chvilky při představách, jak prožívali svou tělesnost jejich prapra- babičky, ale i poučení o „strastech a slastech“ života v 19. století.... celý text

Literatura faktu Erotika Historie
Vydáno: , Beta-Dobrovský
Originální název:

The Victorian Guide to Sex: Desire and deviance in the 19th Century , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sex za časů královny Viktorie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

vera5841
02.09.2023 2 z 5

Čekala jsem trochu více. Určitě bych ocenila větší historický kontext. Kniha je psána jako soudobé spisy a tenhle způsob mi vůbec nesedl. Možná je to hlavně můj problém, ale osobně bych více uvítala spíše učebnicový styl, nežli tento rádoby umělecký.
Několikrát jsem se dost pobavila a je jen těžko uvěřitelné, že to mohl někdo myslet vážně (např. komunikace vějířem/kloboukem)

Kikulka97
06.02.2023 4 z 5

Na to, že to byla kniha za pár korun, byla jsem mile překvapena. Celkem čtivá rešerže, ve které se dozvíte základní info z dob dávných a minulých. Neříkám, že jsem občas knihu neodložila a netrvalo mi chvilku se začíst, ale přesto vzhledem k žánru, musím hodnotit nadprůměrně. Patrně to však ale nebude kniha, kterou je třeba kupovat a mít doma. Po jednom přečtení předá vše potřebné a pak ji můžete poslat dalším potenciálním čtenářům.


vlkove
28.04.2022 2 z 5

Kniha pro lidi, kteří se o podobné historické hrátky zajímají. Pro mě vcelku nudné a knihu určitě nemusím mít dále v knihovně.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sex za časů královny Viktorie v seznamech

v Přečtených35x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených2x
v Knihotéce27x
v Chystám se číst30x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x