Setkání v Opeře přehled

Setkání v Opeře https://www.databazeknih.cz/img/books/63_/63146/bmid_setkani-v-opere-6QN-63146.jpg 4 136 136

Sňatek Simoniných rodičů byl spojen se skandálem, únosem a znepřátelením zbytku rodiny. Ani po dvaceti letech nejsou všechny křivdy zapomenuty. Dospělá Simona nepřátelství ignoruje a žádá matčinu sestru o pomoc před vynuceným sňatkem. Pařížská společnost na sklonku devatenáctého století je přísně konvenční, ale Simona všechny konvence poruší, když se inkognito vloudí do cizího domu, aby si o svém nastávajícím opatřila informace. Všechno ale dopadne jinak, než plánovala...... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Setkání v Opeře. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (23)

EvaHonsová
13.11.2022 5 z 5

Čtivě napsaný romantický příběh z Francie na konci 19. století. Kniha se čte jedním dechem, čtenář je vtažen do děje. Druhý příběh Uprchlíci je kratičký, ale také velmi dobře napsaný.

pip11
30.04.2022 3 z 5

Nejslabší autorčina kniha, kterou jsem četla. Je to nenáročný příběh, vlastně dva, které spolu nijak nesouvisí.


helenah
10.01.2022 5 z 5

(SPOILER) Žádný hluboký příběh, prostě milé čtení na dva tři večery...jsem ráda že v nakladatelství Moba se rozhodli tuto už nesehnatelnou knihu znovu vydat. Jsem věrnou a oddanou čtenářkou paní Hany Körnerové. Vím že když sáhnu po jejím románu z nedávné minulosti naší země, že dostanu úžasný příběh, od kterého se nebudu moci odtrhnout. A když budu hledat pohlazení a romantiku a nenáročný příběh, dostanu to třeba právě v této knížce. Takže doporučuji podobně nastaveným čtenářkám. A jestli budete mít chuť dát hlavnímu mužskému hrdinovi Alexandrovi pár facek....tak to já taky:-D (proto to upozornění na spoiler)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (27. týden)

04.07.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Setkání v Opeře v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených193x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených5x
v Knihotéce77x
v Chystám se číst27x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech2x