Stalo sa v lete přehled

Stalo sa v lete https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497211/bmid_stalo-sa-v-lete-Oep-497211.jpg 4 288 288

Sestry Bellingerové série

1. díl >

Piper Bellinger pochádza z bohatej rodiny a vždy má za pätami množstvo novinárov. Keď to však jedného dňa preženie a skončí vo väzení, pohár trpezlivosti jej nevlastného otca pretečie. Pošle ju do Westportu, kde na každom kroku stretáva kapitána Brendana, ktorý si myslí, že mimo Beverly Hills neprežije ani päť minút. Piper je však rozhodnutá, že nevlastnému otcovi dokáže, že nemá len krásnu tvár, ale vie sa postarať aj sama o seba.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora
Originální název:

It Happened One Summer , 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stalo sa v lete. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (90)

Katy_vKnihách
29.04.2024 4 z 5

Mám tak trochu rozporuplné pocity. Netuším, jestli si to zaslouží úplně čtyři hvězdy, ale tři mi taky připadají málo. Kniha je taková půl na půl. Dost mě v knize překvapili sexuální scény, které jsem tam nečekala. A vždycky mi to v romantickém žánru přijde jako pěst na oko. Extra se to tam prostě nehodí. Jenže tady ten příběh byl takový až moc sladký, že to trochu potřebovalo obrousit hrany. Tím se ta kniha podle mě nakonec vyvážila, když to vezmu jako celek. Ze začátku jsem si myslela, že to zapadne do tuctových až moc romantických knih, ale autorka mě v druhé půlce vyvedla z omylu, a trochu tím zachránila i hodnocení knihy jako takové. A komu by se nelíbil chlap jak Brendan, že? Za to má kniha opravdu blíž ke čtyřem hvězdičkám. Léto, moře, hodně romantiky, trochu sexu a skvělý hlavní hrdina. Kdo má rád aspoň jedno z toho, tak by tomu měl dát šanci.

SilviiM
05.03.2024 3 z 5

No jakože.. přeslazené to bylo dost. Ale mělo to jiskru, nápad i děj. Postupné poznávání hlavních hrdinů a jejich oťukávání bylo hnacím motorem knihy. Když už nic, tak v knize bylo krásně naznačeno, jak instagram, i jiné sociální sítě, je jen pozlátkem a ne sondou do normálního života lidi.
Kniha se mi líbila. Byla to příjemná oddechovka, která se četla s lehkostí v propršených dnech.


Marry123
06.02.2024 4 z 5

V první řadě musím říct, že městečko Westport bylo velmi milé, a příjemné místo. V druhé řadě musím říct, že Piper jsem měla chuť zaškrtit a proplesknout (a kdo by ne, pitomá nána rozmazlená) :D. Ale má štěstí, že se nakonec docela spravila. A za třetí, to všechno zachraňoval Brendan. Když vezmeme s nadsázkou za jak kratičkou dobu mohla vzniknout nepřekonatelná láska plná velmi kvalitního sexu, bylo to jednoduché, milé a pohodové počtení, které (aspoň mě) neposadí na zadek, ale ani nezklame. Možná se časem pustím i do příběhu Hannah s Foxem, tam by mě zajímalo co z toho jejich "přátelství", a jak, vyplyne... Uvidíme... :)

všechny komentáře

Související novinky (2)

Bouřlivá doba, Mysli na mě a další knižní novinky (32. týden)

07.08.2022


Mezi dvěma světy, Dvojník a další knižní novinky (27. týden)

03.07.2022


Citáty z knihy (1)

„Ještě nikdy jsem to nikomu neřekla,“ zašeptala a položila svou hlavu na jeho biceps. „Není to takové, jaké jsem si vždycky myslela, že to bude.“ Pohladil ji po vlasech. „A jaké sis myslela, že to bude?“ Zamyslela se nad tím. „Jak to říct, aby se to dalo pochopit. Jako strhnout náplast.“ „A jaké to je doopravdy?“ „Přesný opak. Jako uvázat si obvaz. A pořádně ho utáhnout.“ (o tom říct někomu „Miluji Tě“)


Kniha Stalo sa v lete v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených341x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených19x
v Knihotéce202x
v Chystám se číst210x
v Chci si koupit42x
v dalších seznamech6x

Štítky knihy

léto romance americké romány

Autorovy další knížky

Tessa Bailey
americká
2022  79%Holka přes palubu
2023  77%Má to háček