Sesterstvo Putovních kalhot přehled

Sesterstvo Putovních kalhot https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/21001/bmid_sesterstvo-putovnich-kalhot-piN-21001.jpg 4 177 177

Příběhy čtveřice patnáctiletých dívek, které budou poprvé trávit prázdniny odděleně. Díky kouzelným kalhotám však odloučení nebude tak zlé. Carmen si v second handu koupí docela obyčejné džíny. Avšak poté, co si je vyzkouší i Lena, Tibby a Bridget a každé padnou jako ulité, dospějí dívky k závěru, že jsou to kalhoty kouzelné. Rozhodnou se z nich udělat Putovní kalhoty. Budou patřit všem a putovat od jedné dívky ke druhé. Pojedou s nimi na všechna místa, která děvčata během prázdnin navštíví. Díky svému kouzlu si dokáží ponechat vlastnosti všech čtyř kamarádek. Ty tak budou spojeny, i když budou od sebe na míle daleko. Je to knížka o přátelství a kamarádství, o vztazích mezi rodiči a dětmi, o prvních láskách i zklamáních, ale také o nemoci a umírání.... celý text

Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: , Egmont (ČR)
Originální název:

The sisterhood of the traveling pants , 2001


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sesterstvo Putovních kalhot. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (25)

Kikulka97
20.04.2024 3 z 5

Pamatuju se, že k Sesterstvu jsem se původně dostala přes film. Teď jsem na knížku narazila díky knihobudce. Děj knížky a filmu je prakticky identický, co mi ale přijde super jsou citáty před kapitolama. Ne, že bych tam vždycky viděla tu souvislost, ale dopslěejším čtenářům doporučujuk nížku prolistovat hlavně kvůli nim.
Příběh je jednoduchý. Ale přiznám se, že ani když jsem byla v cílové skupině mě tolik nenadchl. Což námět - ten je perfketní, takové kalhoty jsem svého času taky chtěla. Ale příběh se mou srdcovkou nestal. Krásné tři hvězdy.

mia.com
10.04.2024 5 z 5

Četla jsem přesně v tom podobném věku a naprosto jsem ty holky milovala a chtěla být jednou z nich! Jejich příběhy jsem hodně prožívala.


Amneris
11.03.2024 4 z 5

Příběh o čtveřici kamarádek se četl moc dobře. Jako první jsem viděla stejnojmenný film, který byl super. Překvapilo mě, že se některé příběhy dívek staly jinak než ve filmu. Jsem zvědavá na další díl :-)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sesterstvo Putovních kalhot v seznamech

v Přečtených308x
ve Čtenářské výzvě16x
v Doporučených12x
v Knihotéce34x
v Chystám se číst57x
v Chci si koupit12x
v dalších seznamech5x