Šepot chtivosti přehled

Šepot chtivosti https://www.databazeknih.cz/img/books/92_/92447/sepot-chtivosti-92447.jpg 3 8 8

Dan Carter tráví svůj volný čas na řeckém ostrově Ios. Z jeho zahálčivého života, pití a krátkodobých známostí ho vytrhne až neznámý cizinec. Noční výprava, při níž Dan vyloví z mořského dna malou krabičku s diamanty, je sice úspěšná, ale naprosto změní mladíkův dosavadní život. Je totiž mnoho těch, kteří chtějí krabičku získat (příslušníci CIA, Rudé brigády či Íránci). Rozbíhá se kolotoč pronásledování, útěků, týrání. Smrt je neustále v patách nejen Danovi, ale i těm, s nimiž se stýká. On sám je však přesvědčen o tom, že si slíbenou odměnu zaslouží. Rozhodně se nehodlá jen tak lehce vzdát.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Knižní klub
Originální název:

Whispers of Greed


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šepot chtivosti. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Jája92
25.07.2023 2 z 5

Do poloviny knihy jsem se naprosto nudila. Čtení jen o horku, chlastu a sexu jednoho mladíka, co se víceméně dva roky poflakuje na ostrově.
Pak se připlete do nebezpečné situace a začne mu jít o život. Knížku jsem dočetla, ale v podstatě jsem si z příběhu nic neodnesla. Žádná z postav mi nepřišla sympatická.

georginaa
05.11.2020 2 z 5

David se dostane do problémů ani neví jak. Jakmile nalezne záhadnou krabičku, začnou se dít věci a jemu půjde o život. Musí utíkat, skrývat se a nějak vyřešit co s tou krabičkou, spíše s tím co je v ní. Taková průměrná detektivka.


Nuny
24.10.2013 2 z 5

Kniha mě nijak nezaujala. Dlouhé pasáže, dlouhé dialogy a celé je to jaksi dlouhé. Možná posledních pár stránek je zajímavých, ale jen pár.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šepot chtivosti v seznamech

v Přečtených17x
v Knihotéce5x
v Chystám se číst1x

Autorovy knížky

2000  50%Šepot chtivosti