Šéf přehled

Šéf
https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/400584/bmid_sef-8Dt-400584.jpeg 4 1216 1216

Když jsem poprvé potkala Chase Parkera, neudělala jsem zrovna dobrý dojem. Schovávala jsem se právě u toalet v restauraci a nechávala svojí kamarádce vzkaz na záznamníku, ve kterém jsem ji zoufale prosila, aby mě vysvobodila z jednoho příšerného rande. Chase prošel kolem a zaslechl mě, načež mi začal dávat nevyžádané vztahové rady a prohlásil, že jsem pěkná mrcha. Řekla jsem mu, aby si hleděl sám sebe – a že byl na něj docela pěkný pohled, to se musí nechat – a odešla jsem zpátky ke stolu. Když kolem nás o chvíli později prošel, ušklíbnul se na mě a já sledovala, jak jeho arogantní sexy zadek odchází za jeho vlastní společností. Nemohla jsem si pomoct a zbytek večera jsem po něm neustále pokukovala. Nejednou mě při tom přistihl a mrknul na mě. Když se ten pohledný cizinec i se svou stejně pohlednou partnerkou objevili u našeho stolu, myslela jsem, že mě Chase přišel napráskat a vyslepičit, jak jsem plánovala zdrhnout. Místo toho ale předstíral, že se známe, přisedl si a začal vyprávět ponižující a zcela fiktivní historky z našeho smyšleného společného dětství. Z nudného rande se vmžiku stalo bizarně zábavné rande. Když jsme se toho večera všichni rozloučili, nemohla jsem na něj přestat myslet, i přesto, že jsem věděla, že se už nikdy nepotkáme. Jaká byla totiž pravděpodobnost, že na sebe dva naprostí cizinci narazí podruhé, navíc ve městě s osmi miliony obyvateli? Jaká byla pravděpodobnost, že se o měsíc později stane mým novým šéfem?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Bossman , 2016


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šéf. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (232)

Eliska107107
předevčírem 3 z 5

Jo, tohle se mi libilo. Chase byl sympatak a tak nejak jsem z toho byla celkove dobre naladena. Jejich mury sice nebyly moc hezke, ale laska hory prenasi.;-) Epilog me bavil.

LenkaStr
04.03.2024 5 z 5

Proč vždycky, když podle obalu čekám lacinou sra*ku, dostanu příběh, co mě chytne za srdce a nakopat? Tedy naopak! A proč se z toho konečně nepoučím? To je fuk, jde o to že do Šéfa se mi pro tu trapnou obálku vážně nechtělo, a přitom mi nakonec neskutečně sedl. Má přesně tu správnou dávku romantiky, vtipných situací a dramatu, abych se od ní nedokázala odtrhnout a neskutečně jsem si ji užila. Přísahám, že už nikdy nebudu soudit knihu podle obalu. Nebo se o to přinejmenším pokusím, protože někdy je to fakt těžký. Tahle sekce by se v knihkupectví měla z „Romány pro ženy“ přejmenovat na „Shirtless týpci“.


LennaK
08.02.2024 5 z 5

Za mě v posledních měsících nejlepší erotická romance, kterou jsem četla. VíKeel opět nezklamala. Nejvíc oceňuji množství mých záchvatů smíchu, kterých bylo celkem dost. Kniha je vtipná a já si přála, aby neskončila. Je to přesně ten typ knihy, který vás pohladí a vy si u něj odpočinete.

Doporučuji!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šéf v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených1 849x
ve Čtenářské výzvě66x
v Doporučených77x
v Knihotéce489x
v Chystám se číst245x
v Chci si koupit60x
v dalších seznamech14x