Sběratel očí přehled

Sběratel očí
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/216193/mid_sberatel-oci-216193.jpg 4 419 419

Sběratel očí série

1. díl >

V Berlíně dochází k opakovaným vraždám malých dětí. Pachatel napřed usmrtí matku a poté odvleče do úkrytu dítě, které posléze nechá zemřít. Předtím mu navíc odstraní levé oko. Tentokrát úchylný sériový vrah, který si vysloužil přezdívku Sběratel očí, unesl devítiletá dvojčata Leu a Tobiáše a ...

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha ?
Originální název:

Der Augensammler , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sběratel očí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (132)

Holanka
předevčírem 4 z 5

Toto je druhá kniha od tohoto autora, kterou jsem četla, jsem z ní nadšená. Moc se mi líbili postavy a nápad knihy, kdy naši "detektivové/lovci vrahů" ztvárnili ex policista/novinář (jak jinak než s nějakým traumatem) a slepá fyzioterapeutka, která je médium. Přišlo mi to originální a nápadité. Líbil se mi i celkový koncept vraha a jeho sériové zabíjení matek a následné unášení dětí. To celému příběhu dodalo akční prvek. :)) Však musela jsem strhnout jednu hvězdu z celkového hodnocení, protože mi kniha někdy připadala zbytečně zdlouhavá. Vraha jsem odhalila už v půlce knihy (což není negativum, jenom konstatování) a motivy vraha jsem sice pochopila, ale nějakým způsobem mi to prostě nesedělo. Bylo to jako, když rozbijete jednu z maminčiných oblíbených váz a potom se ji natajno snažíte slepit vteřinovým lepidlem. Prostě na první pohled to vypadá dobře, ale při bližším zkoumáním odhalíte praskliny. Každopádně celkový dojem z knihy je pozitivní a určitě se chystám na další díl.

KudrlinkaM
01.05.2024 5 z 5

Sebastian Fitzek nepotřebuje představovat. Tato kniha je lahůdka.
Skvěle napsaná, napínavá, neodložitelná. Doporučuji všem.


hnusák
09.01.2024 1 z 5

Sorry, ale vůbec jsem se do této knihy nemohl začíst, neslané, nemastné, nechytlo mne to, nedočteno a odloženo po cca 200 stránkách.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sběratel očí v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených531x
ve Čtenářské výzvě70x
v Doporučených34x
v Knihotéce287x
v Chystám se číst239x
v Chci si koupit59x
v dalších seznamech5x