Sběratel kůží přehled

Sběratel kůží https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/504715/bmid_sberatel-kuzi-dWQ-504715.jpg 4 993 993

Případy Lincolna Rhyma série

< 11. díl >

Lincoln Rhyme a Amélie Sachsová: kvadruplegický kriminalista se schopností geniální dedukce a začínající policistka. Poprvé se setkali před více než deseti lety při pátrání po Sběrateli kostí a vytvořili legendární tým. Nynější případ je pro ně ale něčím výjimečný – hledají totiž vraha, který se Sběratelem kostí zjevně inspiroval. Jeho plán je vycizelovaný do nejmenších podrobností; jeho vražedná metoda paralyzuje hrůzou celý New York. Své oběti zavleče do podzemní kobky, kde nožem a tetovacím strojkem vytváří na jejich tělech šifrované vzkazy. Místo inkoustu ale používá jed, který obětem přivodí tak kruté bolesti, že smrt vnímají jako vytoužené vysvobození. Rhyme a Sachsová vědí, že je jen otázkou času, kdy Sběratel kůží udeří znovu. Podle jakého klíče své oběti vybírá? Jaké sdělení skrývají vytetované vzkazy? Jakou šílenou misi se pachatel vlastně snaží svým počínáním naplnit? Odpovědi na všechny otázky je třeba najít dřív, než vrah zaměří svou pozornost na další oběť – anebo dokonce na samotného Rhyma a Sachsovou.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , Domino
Originální název:

The Skin Collector , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sběratel kůží. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (204)

Lusa
18.01.2024 5 z 5

Pořád se to krásně čte a je to pořád zamotané až do konce.

ninano
18.11.2023 4 z 5

Rhyme a Sachsová - všechny knihy z této série jsou vlastně takové pohádky pro dospělé, protože k realitě mají hodně daleko. Ale Deaver psát umí a jeho knihy, a tedy i Sběratel kůží, se čtou skvěle.


Gaeberys
25.07.2023 2 z 5

(SPOILER) Tento soudek mě nějak neoslovil - otravy. Číst na každé 10.straně, jak někdo blije, se mi hnusí. A toho Hodináře... Už ho chyťte a dejte mu křeslo. Je to s ním hodně dlouhé. Sběratel kůží je za mě podprůměrná Rhymovka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Sběratel kůží v seznamech

v Právě čtených13x
v Přečtených1 608x
ve Čtenářské výzvě95x
v Doporučených66x
v Knihotéce538x
v Chystám se číst373x
v Chci si koupit82x
v dalších seznamech5x