Kopí osudu přehled

Kopí osudu https://www.databazeknih.cz/img/books/33_/33170/bmid_kopi-osudu-R8j-33170.jpg 4 159 159

Sága rodu Courtneyů série

< 13. díl >

Po odchodu z armády se Leon Courtney stane v Africe profesionálním lovcem divoké zvěře. Když nevyzpytatelnou divočinou provází německého velkoprůmyslníka, jehož továrny vyrábějí letouny pro armádu německého císaře, odhalí nekalé plány na oslabení britských sil. Leon dělá všechno, aby uhasil jiskru doutnajícího konfliktu, ale neohrozí ho skrytá tajemství nepřítelovy svůdné milenky... celý text

Literatura světová Dobrodružné
Vydáno: , Alpress
Originální název:

Assegai , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kopí osudu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (16)

Kacatko86
24.10.2021 5 z 5

Čtivý dobrodružný román, pro mě jeden z těch lepších ze série. Hlavního hrdinu Leona jsem si zamilovala od první stránky, celou knihu jsem hltala. Líbili se mi postavy Masajů i tajemství kolem Evy, vykreslení všech záporných postav i zasazení opravdových skutečnosti do románu.

pydla
24.12.2020 4 z 5

Dobrodružný román Asagaj, Wilbura Smithe, mne vrátil do dětství, kdy jsem hltal dobrodružné romány, plné neohrožených hrdinů a zlých padouchů. Příběh o mladíkovi britské armády sloužící v kolonizované Africe, kterému štěstí doslova prší z nebe, je pohlazením dobrodružné duše. Už jen v málo knihách, se postavíte v boji proti lvovi nebo mohutnému slonovi a tajíte dech jak souboj dopadne. Děj je zasazen do období krátce před první světovou válkou.
Škoda jen, že jsem knihu nečetl mladší, více bych si ji užil a neřešil pár chyb a až těžko uvěřitelných situací, ale i tak jsem rád, že mne potkala.


Danna
21.06.2020

(SPOILER) Vadí mi, že Smith prohodil manželky a Penrodovi dal najednou za manželku Saffron místo Amber, ale jinak je to opět velmi čtivé a napínavé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kopí osudu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených301x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených13x
v Knihotéce157x
v Chystám se číst53x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech2x