S hlavou v oblacích (pejru) přehled

S hlavou v oblacích (pejru) https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/185316/s-hlavou-v-oblacich-pejru-185316.jpg 4 1066 1066

Stačí okamžik a váš život může být vzhůru nohama! Něco o tom ví i Markéta, kreativní ředitelka malé reklamní agentury, které víkend v jižních Čechách změní život. Kam se poděla profesionálka z města, která to má v hlavě srovnané? Pár sebevíc příjemných chvil na vesnici po boku typického "vidláka" jí přece nemůže změnit celý pohled na svět! Nebo snad ano...?... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize S hlavou v oblacích (pejru). Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (313)

Cara.17
08.05.2024 3 z 5

Fakt netuším, kde se vzal trend cpát nadávky všude, kde to jde, aby to bylo vtipné. (A raději to ani nechci vědět.) Bohužel - Kateřina Petrusová mi v této knize připomněla, proč české autory moc nevyhledávám. Krom vulgarismů totiž spousta z nich svoje díla vycpává i erotikou a sexem a tento příběh není výjimkou.
Jeden by si pomyslel, že když se řekne, že "někdo přemýšlí rozkrokem", tak se tím v drtivé většině případů myslí zástupci mužského pohlaví, ale ouha - s tímto "charakteristickým" rysem tu máme hlavní postavu Markétu. Ta si u mě vysloužila místo mezi nejhoršími hrdinkami, s jakými jsem se v knihách kdy setkala. Byla neskutečně sprostá, nadržená, otravná, tupá a praštěná.
Marvin/Pavel mi připadal o špetku lepší - především v tom, že neměl v hlavě místo mozku pejr.
Jejich "vztah" byl neuvěřitelný a nereálný. Jen díky tomu, že jsem se v knize několikrát pobaveně zasmála a od druhé poloviny byl příběh lepší, jsem nesnížila hodnocení ještě víc. Každopádně doufám, že příště budu mít lepší ruku při výběru romanticko-humorné četby.
A jen tak mimochodem - bezkonkurenčně nejlepší postavou pro mě byla kočka Adolf.

Leído
02.11.2023 5 z 5

Po knížce jsem šáhla, když jsem byla nemocná, cítila se pod psa a potřebovala jsem zvednout náladu. A přesně to se stalo. Mám takové oddechovky jednou za čas ráda a tahle byla hodně povedená. Bavila jsem se od začátku do konce.


simca9342
21.10.2023 5 z 5

Za vše může kůň.
Do tohoto zvířete nabourá ředitelka jedné agentury , když se chystá na skvěle strávený víkend spojený s oslavou kamarádky.
Stane se to, co by nečekala ani ve snu. Kůň ji doslova změní život, ale to ještě neví ani jeden z nich :)
Z mírumilovného zvířete se stane hladový zloděj a později únosce jedné holky. Částečně ano a z té druhé části Speedy poslouchá svůj zvířecí instinkt. Všechny dovede domů, i když Markéta má domov někde úplně jinde. Sice to s účasti Markéty na Kateřinině oslavě vypadá špatně, ale konec dobrý všechno dobrý.
Zážitky na celý život přijdou nečekaně, ale o to lepší je jejich prožívání.
Let balónem bude pro Markétu vždy vzpomínkou na pár dní mimo realitu v malém zapadákově, kde signál šlo najít leda tak na hřbitově a o muže nebyla nouze.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha S hlavou v oblacích (pejru) v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených1 458x
ve Čtenářské výzvě227x
v Doporučených113x
v Knihotéce380x
v Chystám se číst248x
v Chci si koupit36x
v dalších seznamech4x