Jihlavský zlý duch přehled

Jihlavský zlý duch https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/218387/bmid_jihlavsky-zly-duch-lRP-218387.jpg 4 80 80

Detektivní román z doby vlády Václava IV. V královském městě Jihlava se děje cosi tajemného. Zdejší opuštěné doly prý v noci obcházejí přízraky. Purkmistr Ekhart to považuje za babské tlachy, ovšem pouze do chvíle, než je u opuštěného dolu zavražděn královský písař Přibík. Na místo je povolán pomocník královského sudího Jakub Protiva z Protivce, kterému se do toho města, jehož šatlavu dobře zná, příliš nechce…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jihlavský zlý duch. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (15)

Misabi
20.01.2024 5 z 5

Příjemná oddechovka na sobotní večer. Příběh je zamotaný a plný různých vtipných/smutných situací, mrtvých je dost. Příběh nemá slabá místa. Krásně plynul až ke zdárnému vyřešení. Tato série se mi líbí čím dál víc. Moc se mi líbila "bitka" mezi Magdalenou a tou číšnicí.

Tassman
21.11.2022 4 z 5

Příjemná oddechovka. Šmodrchanci a náhodami autor nešetří, ale text plyne jak bystřina, tak jsem se čtenářsky nenudil. Mé první setkání s p.Bauerem tak nejspíš nebude poslední.


Ignis
11.08.2020 3 z 5

Zatím nejlepší z této série, co jsem četla, ale četla jsem asi 3, takže to zase tolik nevypovídá. Ale vcelku to dává smysl, chvílemi i trochu napínavé a nenudí to. Jen - malý spoiler - proč na Jihlavu padouch upozorňoval?

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jihlavský zlý duch v seznamech

v Přečtených123x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce70x
v Chystám se číst18x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x