Rychlé šípy 1. přehled

Rychlé šípy 1. https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/356908/bmid_rychle-sipy-1-aNs-356908.jpg 5 98 98

3. vydání. Obrázkový časopis pro chlapce a děvčata Rychlé Šípy - Jaroslav Foglar, Jan Fisher Mirek osvobozuje Jarku Přistupuje Jindra Hojer Černí Jezdci Neumějí prohrávat Klub Rychlých šípů založen Rychlé šípy loví bobříky Rychlé šípy hrají divadlo Rychlé šípy škádlí Rychlonožku Rychlé šípy varují před tenkým ledem Rychlé šípy odklízejí sníh Rychlé šípy na zimním stadionu Rychlé šípy dobývají pevnost Rychlé šípy sáňkují Rychlé šípy proti Dlouhému bidlu Dlouhé bidlo kuje pomstu Dlouhé bidlo hledá kočičí pracku Rychlé šípy pod vlivem kočičí pracky Rychlé šípy u kočičího hrobu Rychlé šípy vracejí talisman Rychlé šípy přijímají nováčka Rychlé šípy v nebezpečí Rychlé šípy v pískových skalách Rychlonožka vítězí nad přesilou Rychlé šípy v cizím táboře Rychlé šípy v obležení... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Rychlé šípy 1.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (7)

Mandlevest
18.02.2024 5 z 5

Těchto 16 sešitů z let 1968-1971, které můj táta opatroval jako "oko v hlavě" a na kterých jsem vyrostla, to je veliká nostalgie. A já si nedávno, bohužel:-(, přivezla moje v dětství milované hrdiny z Ostravy do Prahy, abych je také opatrovala jako "oko v hlavě". Tohle je velká nostalgie, já na foglarovkách vyrostla a vždy těm chlapeckým hrdinům to jejich kamarádství, ideály a zažitá dobrodružství trochu záviděla. Možná to je naivní a dneska se to jeví jako lehce úsměvné, ale hodnoty, které Foglar skrze své skvěle vymyšlené hrdiny , z nichž každý z nich byl trošku jiný, ukazoval svým čtenářům, by měly platit pořád. Čest, spravedlnost, ochota pomoci slabším a zranitelným,morálka, kamarádství, no, některá slova už zní skoro pateticky, ale přitom je zrovna v dnešní době tolik potřeba si je připomínat. Děkuji sgjoli za komentáře o Foglarových knihách, které mě inspirovaly k tomu mému:-). Poklad v mé knihovně, který si hýčkám a vždy se k němu budu ráda vracet.

Calinda
21.04.2023 5 z 5

Rychlé šípy byly moje dětství...


Petra-Nela
26.01.2022 5 z 5

Tenhle komiks jsem hodne cetla cele svoje detstvi, patril memu stryci. Ted jsem ho po letech precetla znovu v ramci Ctenarske vyzvu a zjistila jsem ze to znam cele na zpamet.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Rychlé šípy 1. v seznamech

v Přečtených151x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených4x
v Knihotéce33x
v Chci si koupit5x